PBO Juridisk Rekruttering | “out of the box” legal recruiting – because it works!
05.07.2020

PBO Juridisk Rekruttering | “out of the box” legal recruiting – because it works!

Insight i PBO Juridisk Rekruttering 

Det er min erfaring, at vi får størst glæde og mest mulig udbytte af vores relation og gensidige netværk ved nærmere bekendtskab, så hermed en overordnet præsentation af mit virke og PBO Juridisk Rekruttering.

Jeg er indehaver af en juridisk rekrutteringsvirksomhed, der kontinuerlig arbejder intenst på at åbne advokatbranchen og dermed beslægtede branchers øjne for mulighederne for “out of the box intuitiv legal recruiting”. 

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner. Vi rekrutterer bl.a. til ordinære fastansættelser og vikariater.

Herudover executive searches på partnerprofil til nye partnerskabersamarbejdskonstellationer
herunder konsulent og interim-ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Rekruttering af advokater og jurister

I mit virke som recruiter rekrutterer jeg advokater og jurister (cand.jur. og cand.merc.jur.), herunder chefjurister, corporate counsels, koncernjurister m.fl. til selskaber, kommuner, boligselskaber, pengeinstitutter, koncerner og advokat- og mæglerbranchen.

Rekruttering af juridiske sagsbehandlere

Jeg rekrutterer også en lang række juridiske sagsbehandlere, udlejningskonsulenter og ejendomsadministratorer til fx ejendomsselskaber, koncerner, advokatkontoret etc.

Ofte antages jeg videre til at finde de særligt stærke sprogprofiler, herunder korrespondenter, translatører, cand.merc.ling og juridiske sprogstærke sagsbehandlere, direktionssekretærer og PA’er med faglige forudsætninger funderet i juraen enten fra advokatbranchen eller koncerner.

Til mæglerbranchen rekrutterer jeg jurister, køberrådgivere, ejendomsmæglere, sagskoordinatorer m.fl., ligesom jeg formidler kvalificerede regnskabsmedarbejdere til bl.a. advokatkontoret og ejendomsadministrationen.

Det betyder, at jeg har en stor berøringsflade i branchen og altid aktivt arbejder på at højne kvaliteten i netværket alt overvejende med kompetencemæssigt afsæt i den juridiske og finansielle sektor – ofte i en skøn kombination. Den styrke har i indeværende år resulteret i rekruttering af erfarne advokat- og juristprofiler til bl.a. pengeinstitutter og revisionsbranchen.

Jeg har som juridisk sagsbehandler i mange år haft min daglige gang rundt omkring i advokatvirksomheder i hele DK – de senere år som konsulent, men arbejder i dag koncentreret med opgaverne forbundet med rekruttering og har til stadighed stor glæde af mit stærke juridiske bagland og netværk i forbindelse med hvervet som rekrutteringskonsulent.

Samarbejdspartsaftaler | Intirim | Konsulent | Matchmaking | Partnerprofil

En anden passion – og en stor del af mit arbejdsliv – består af at formidle netværksmæssige væsentlige kontakter og relevante potentielle samarbejdspartnere-/ relationer – altovervejende med afsæt i den juridiske/ finansielle branche. Min rolle er som oftest at øjne synergien og handle på det, facilitere det rette netværk og åbne plads til dialog mellem de afgørende roller. Det er spændende og meget afvekslende i forhold til mine øvrige opgaver – et velkommen kolorit.

Mine kunder anvender især platformen til at udvide fx partnerkredsen, indgå vækstfremmende konsulentaftaler og helt generelt styrke de brancherelevante samarbejdsrelationer i en bred variation af forskellige konstellationer.

Jeg er således meget ofte på udkig efter senioradvokater, partnerprofiler, nye partner- og ejerkonstellationer og/ eller samarbejdskonstellationer. 

Aktuelt har jeg flere opdrag bl.a. i København, hvor jeg søger selvstændige advokatpartnere inkl. eventuelle ansatte (enkeltmandsvirksomheder, en flerhed af advokater i fællesskab eller advokatselskaber), der ser fordelen i at etablere eget virke eller fortsætte driften i eget selvstændige regi i særdeles velfunderede advokatpartnerskaber/ interessentskaber. 

Opgaverne i relation til Matchmaking er således særligt interessante for de advokater, der enten har planer om at etablere eget virke eller aktuelt driver selvstændig advokatvirksomhed - læs gerne mere her: Matchmaking

Jeg har stærke netværk lige fra Aarhus til København, hvor mine engagementer fordeler sig ca. 50/50 på Hovedstaden/ Jylland. Jeg prioriterer netværket højt og sætter en ære i at følge op på alle relevante henvendelser om sparring etc. Det er klart, at jeg også vægter det lokale netværk højt. I den forbindelse har jeg naturligvis også et netværkssponsorat i AC Horsens Erhvervsnetværk, fordi selvfølgelig bakker jeg også op lokalt.

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Nedenfor lidt om mine aktuelle opgaver, hvor jeg har stor glæde af mit fagligt relevante netværk i det juridiske miljø rundt omkring i virksomhederne samt på LinkedIn. Jeg anvender ofte en rum tid på opfølgning på korrespondancer på LI, førend jeg overhovedet slår stillingen op, da den rette kandidat ofte findes i mit eget netværk.

Jeg bestræber mig på at holde linket med aktuelle opgaver relativ opdateret, men det er desværre ikke altid, at jeg er lige hurtig til at få opdateret med seneste opgaver. Er du i tvivl, så skriv endelig til mig, så skal jeg lade dig vide, om jeg har andre opgaver, der blot ikke er nået mediet endnu.

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring – og slå gerne på tråden (+45 23329782), prik til mig på LinkedIn eller send en mail på pbo@juridisk-rekruttering.dk, så sørger jeg for a.s.a.p. opfølgning.

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende – har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler “inde” indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Hvis du i øvrigt er interesseret i "brancherelevante nyheder med kant", Månedens Juridiske Kandidat, artikler og blogs, så kan du med fordel følge med på bloggen hér.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

Roller i pipeline og "skuffesager"

Advokatsekretær til mindre advokatfirma | Østsjælland

Jeg søger advokatsekretær til en fuldtidsstilling. Du har erfaring eller kendskab til gældssanering og/ eller konkurs. Den nye kollega skal have erfaring med minretssag.dk og gerne ejendomshandler (ejendomshandler er dog ikke en fast forudsætning). Vi søger en kollega med et administrativt gen, der arbejder struktureret med friststyring og kalenderstyring, herunder tjekke e-boks m.v. Der er tale om en tovholderrolle særligt for en af partnerne.

Kontakt mig gerne for yderligere info.

Advokatbogholder eller ejendomsbogholder søges til mellemstort Nordsjællands advokatfirma.  

Der er tale om en deltidsstilling. 

Opgaverne i advokatbogholderiet er almindeligt advokatbogholderi i en advokatvirksomhed med samlet 40 ansatte.

Opgaverne i ejendomsbogholderiet består af bogføring, afstemning og selvstændigt udarbejdelse af regnskaber for 140 ejendomme i administration.

Kontakt mig gerne for yderligere info.

Nyheder

Ejendomsadministrator til Flethøj Ejendomsadministration | København 

Der er tale om selvstændig totaladministration af egen bolig- og erhvervsejendomme portefølje fra A-Z.

Flethøj Ejendomsadministration beskæftiger sig kun med privat udlejning, og kollegaen kan forvente egen portefølje, som administratoren forvalter og navigerer selvstændigt i det daglige, selvfølgelig med en drejebog og opgavelister, som han/hun kan læne sig op ad, men stillingen forudsætter flere års erfaring.

Flethøj Ejendomsadministration drives i tæt samarbejde med Flethøj Advokater, og der er tale om en mindre specialistvirksomhed, der har fokus på fast ejendom.

Der er stor fokus på det sociale aspekt. Der er frokostordning, fredagsbarer, ligesom der afholdes flere sociale arrangementer årligt både med og uden de ansattes familiemedlemmer. 

Der er tale om en fuldtidsstilling, men for den rette kandidat kan et lavere timeantal aftales.

Der er i øvrigt parkering lige ved virksomheden til dem, der har behov for den oplysning.

Kontakt mig gerne for fortrolig dialog om denne spændende rolle!

Til Sønder Ljørring i København søger jeg advokat - gerne med specialisterfaring indenfor et eller flere af følgende retsområder; 

 • entrepriseret og forsikrings- og erstatningsret

Sønder Ljørring er et etableret specialistkontor inden for entreprise-, forsikrings- og erstatningsret og hjemhørende i nye, lækre lokaler i Carlsberg Byen.

Vi søger en advokat, der har mod på udfordringer og udvikling af et specialistkontor. Det er ikke et krav, men du må gerne have erfaring fra eller stor interesse for bygge- og forsikringsbranchen – og være parat til at udvikle dig yderligere.

Du tilbydes en ansættelse på attraktive vilkår både, hvad angår work-life balance og konkurrencedygtig løn og bonusordning. En arbejdsuge er typisk på omkring 4o timer, og vi arbejder ikke med debiteringskrav. Din velfortjente løn er således ikke baseret på, hvor mange timer, du befinder dig på arbejdet om ugen, mens den attraktive bonusordning derimod er baseret på kvaliteten og resultaterne, du leverer for kunden.

Kontakt mig gerne for dialog om denne spændende stilling.

Entrepriseadvokat-/ jurist til KAB | Bygge- og entrepriseenhed i Juridisk afdeling 

PBO Juridisk Rekruttering søger advokat eller jurist med solid erfaring med udbudsret og entreprise-/ byggeret til KAB, København 

KAB ønsker en stærk juridisk understøttelse af Center for Byggeri, som varetager bygge- og renoveringssager primært for almene boligorganisationer til en samlet entreprisesum på 25 mia. kr. 

Har du lyst til at bruge dine kvalifikationer til at gøre en forskel ved at holde styr på de juridiske aspekter i renoveringer og byggeri af almene boliger, så mangler vi dig i Juridisk Afdeling. 

Juridisk Afdeling består af 10 jurister, hvoraf 5 er advokater og 3 er advokatfuldmægtige. Dine kolleger er engagerede, og omgangstonen er både uformel og positiv. Du bydes velkommen til en dejlig arbejdsplads med stor fleksibilitet i det daglige og den rette work-life balance. 

Læs gerne mere og kontakt Pia Bolander Olsen for fortrolig dialog om rollen.

Allround advokatsekretær og bogholder | Advokatfirma Lindquist, Albertslund

Jeg søger en allround erfaren advokatsekretær til Advokatfirmaet Lindquist i Albertslund. 

Stillingen er normeret til ca. 33-37 t ugentligt inkl. frokost – ønskes færre/ flere timer, så giv bare lyd – der er stor fleksibilitet. 

Er du grundglad og elsker at arbejde som sagsbehandler i en all-round funktion bestående af bl.a. det daglige advokatbogholderi og løn, lidt fast ejendom, selskabsstiftelse, blandede retssager og lidt dødsbobehandling i ny og næ, så overvej at ansøge nærværende stilling.  

Arbejdstiden placeres i tidsrummet mellem 09:00-15.30 og tilrettelægges med stor fleksibilitet. Der afregnes i øvrigt en fordelagtig løn svarende til en fuldtidsstilling og 6. ferieuge naturligvis.  

Michael Lindquist og den juridiske sagsbehandler arbejder tæt sammen i et nært uformelt miljø, hvor fleksibilitet og trivsel er i højsædet.

Du vil som Michaels sagsbehandler bl.a. skulle varetage det daglige advokatbogholderi, herunder løn og sagsbehandle på områder som fast ejendom (tinglysning etc.) og retssager, herunder friststyring, hvorfor det forudsættes, at du har kendskab og er fortrolig med sagsportalen/ den digitale domstol. 

Læs mere i stillingsopslaget – og ret gerne hurtigt henvendelse, hvis stillingen er interessant for dig.

Selvstændige advokatpartnere til Homann Advokater | København

Jeg har fået det spændende opdrag at søge at skabe mulighed for fortrolig og uformel dialog med advokatpartnere på vegne af min kunde, Homann Advokater i København mhp. på optagelse i interessentskabet.

Homann Advokater har domicil i 3 etager centralt beliggende i City (over for Illums Bolighus på Bjørn Nørgaards plads på Amagertorv) – dejligt tæt på Gl. Strand og Nørreport metro og adgang til parkering i gården.

Homann Advokater er et full-servicekontor, der yder rådgivning indenfor alle erhvervsretlige og privatretlige områder samt inden for strafferet og udlændingeret. Kunderne er offentlige myndigheder, erhvervsvirksomheder, foreninger og private.

Der er tale om et særdeles veletableret samarbejde advokatvirksomhederne imellem, og er man interesseret i at høre nærmere om mulighederne hos Homann, herunder om optagelse i driftsinteressentskabet, supplerer jeg gerne yderligere omkring regnskab og vedtægter samt introducerer til uformel og fortrolig dialog. 

Læs gerne mere om mulighederne hos Homann Advokater hér.

2 specialistadvokater indenfor entrepriseretten til Nexus Advokater, København 

Fælles for begge de advokater, Nexus Advokater gerne udvider med, er at det er profiler, der i høj grad besidder empati, har gode ”people skills”, og dertil er gode og behagelige kollegaer.

Vi søger bl.a. en seniorprofil, ordinær ansættelse – specialiseret entrepriseadvokat (+10 års erfaring) – rollen er tiltænkt en teamlederfunktion i ”special task force” teamet. 

Til ordinær ansættelse på særdeles attraktive vilkår søger vi en erfaren senior entrepriseadvokat (gerne +10 års erfaring). En advokat og kollega, der har indsigt i forsikringsbranchens forhold og har arbejdet specialiseret med rådgivning om entrepriseretlige forhold og tvister, herunder rådgivning til byggeriets parter i byggeriets forskellige faser. Dertil gerne betydelig erfaring med at føre voldgiftssager for Voldgiftsnævnet for Byggeri- og Anlæg og foretage procesretlige skridt i forbindelse med entrepriseretlige forhold eller forhold vedrørende fast ejendom. 

Det er tanken at opbygge et ”special task force” team med fokus på alle aspekter af entrepriseretten og i udgangspunktet med den nye kollega som primus motor, teamleder og ”driver” på afdelingens fremdrift, kvalitet og faglighed. 

Vi søger yderligere en erfaren entrepriseadvokat til en performancebaseret ansættelse – gerne +5 års erfaring 

Nexus Advokater oplever kontinuerlig stor sagstilgang- og sagsfremgang, og dermed akkumuleres et overskud af retshjælpssager, der skal varetages ud fra samme principper om faglighed og kvalitet, som i øvrigt kendetegner Nexus. 

Det er med nærværende tanken at ansætte en advokat til at køre og føre sagerne på ren provision (og det er en stor provision) og uden grundløn. Den rette profil er derfor formentligt en specialistadvokat, der vil opstarte egen forretning på sigt og mangler en ”startpakke” eller en advokat, der holder af at selv styre sit arbejdsliv i gode og veletablerede rammer og med ansvar for egen omsætning – og dertil en profil, der er effektiv og erfaren nok til at sikre det gode flow i retshjælpssagerne, fremme sagerne effektivt og dermed sikre sig en omsætningshastighed og dermed en mere end fornuftig indtjening. 

Læs gerne meget mere hér.

Partnerskab hos Aumento Advokatfirma | København

Til Danmarks største advokatkontorfællesskab søger PBO Juridisk Rekruttering aktuelt selvstændige advokater

Aktuelt er rekrutteringsfokus overvejende rettet mod profiler inden for udbudsret og konkurrenceret samt insolvensret, men da Aumento dækker stort set alle juridiske discipliner og således altid er på udkig efter partnere, som er dedikerede til snævre specialer, er vi meget åbne for dialog med spændende partner emner.

Der henvises i vidt omfang sager og dannes teams i huset til at løse større opgaver og flere forskellige typer af opgaver for samme kunde på full service specialistniveau, og i den henseende er det altid relevant at opruste med stærke profiler.

Er du allerede selvstændig, eller står du på vippen til at springe ud i selvstændigheden, tilbyder Aumento – udover vidensdeling ”en masse” - de bedste fysiske og virtuelle rammer for en moderne advokatvirksomhed og dertil et højt serviceniveau deltager (”partner”) i fællesskabet.

Du tilbydes således en komplet advokatplatform, hvor vigtigheden af et teknologisk forspring anerkendes, og at alt hvad der lyder lovende af nye ting inden for legal tech testes og stilles til rådighed i huset, hvis det giver mening.

Læs gerne nærmere om de spændende muligheder hér

Legal Counsel til Basisbank | Regulatory Compliance 

PBO Juridisk Rekruttering søger erfaren cand.jur., cand.merc.jur. eller advokat med gerne +5 års erfaring og fokus på bankjura, kontraktsret og forbrugerbeskyttelse. 

Basisbank, aktuelt med domicil på Teglholm Allé med havneudsigt og pr. november 2020 i lækre nye lokaler beliggende Park Allé 295, 2605 Brøndby, vækster den juridiske afdeling. 

I den forbindelse søger PBO Juridisk Rekruttering en juristkollega med flere års erfaring fra den finansielle sektor, indgående kendskab til bankjura, lånekontrakter og forbrugerbeskyttelse i den finansielle sektor, herunder forståelse for kompleksiteten omkring forbrugerbeskyttelsesloven.

Læs gerne meget mere hér.

Erfaren moms- og afgiftskonsulent til Juridisk Afdeling hos Roesgaard & Partners i Horsens 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.merc.aud., og dine primære arbejdsområder vil være at yde rådgivning inden for skatter og afgifter med særligt fokus på moms, told og afgifter, herunder

 • Udførelse af moms- og afgiftstjek hos kunder
 • Intern og ekstern assistance med skatte- og afgiftsretlige forhold
 • Bistand til klagesager
 • Deltagelse i markedsføringsaktiviteter med særligt fokus på moms, told og afgifter
 • Fokus på vidensdeling og inspiration til kunder, kolleger og øvrige interessenter bl.a. via nyhedsbreve og deltagelse i arrangementer
 • Hjælp til at binde ovenstående sammen til en værdiskabende helhedsrådgivning 

For læse mere om denne spændende stilling, læs gerne med hér.

Danmarks Digitale Advokater - afdelingerne NEMADVOKAT og STØTTRUP søger advokatsekretær

Til advokatkunde i Glostrup (Danmarks Digitale Advokater) søger jeg en advokatsekretær, gerne erhvervsrettet, der har erfaring med juridiske korrespondancer, håndtering af kalenderplanlægning og mødeafvikling.

Den nye kollega skal være superbruger i Office pakken, skal have erfaring med “min retssag” og gerne kendskab til et eller flere af diverse offentlige systemer som Tinglysningsretten, VIRK, SKAT osv.”

Danmarks Digitale Advokater består af afdelingerne NEMADVOKAT og STØTTRUP. Denne nye stilling er med tilknytning til afdeling STØTTRUP, der er virksomhedens afdeling for generel sagsbehandling. 

Se gerne mere om stillingen hér

Ejendomsadministrator | VOPA

Vi søger en velfunderet ejendomsadministrator (mindst 5 års erfaring), som ønsker at være med i udviklingen af sin arbejdsplads. Du vil dels have ansvaret for din egen portefølje af foreninger, og vil desuden som faglig ansvarlig blive involveret i det daglige arbejde på tværs af porteføljerne.

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre nærmere om opgaven for VOPA og læs gerne mere hér.

Ejendomsadministrator til Boligadministratorerne | Foreningsejendomme | Kbh

På vegne af Boligadministratorerne i København søges en erfaren ejendomsadministrator med passion for foreningsejendomme, som ønsker at arbejde i en positiv virksomhedskultur baseret på fællesskab, stolthed og arbejdsglæde.

Du tilbydes et alsidigt arbejdsliv med egen portefølje af foreningsejendomme, hvor du er kundens faste primære kontaktperson – et ufravigeligt og velafprøvet princip, Boligadministratorerne med stolthed holder fast i. Du er derfor ansvarlig for alle opgaver hidrørende administration af andels- og foreningsejendomme overfor dine kunder undtagen finansdelen (fakturaer, løn og regnskab) som klares af kompetente regnskabsmedarbejdere.

Du har regnskabsmæssig forståelse, det kølige overblik, der kendetegner den erfarne ejendomsadministrator og dertil er du gerne uddannet ejendomsadministrator, men det er dog ikke en forudsætning – dog forudsættes flere års erfaring med selvstændig administration af andels- og foreningsejendomme.

Du bydes velkommen til en virksomhed, hvor personalet er største aktiv, forudsætningen for tilfredse kunder er glade og kompetente medarbejdere. Ambitionen er kort og godt, at alle skal være glade for at komme på arbejde, og Boligadministratorerne skal være et godt sted at være. Resultatet taler for sig selv, idet du bydes velkommen i en virksomhed med en særdeles lav personaleomsætning. Knap halvdelen af firmaets ansatte har arbejdet sammen gennem ca. 20 år.

Læs gerne mere hér.

Til LEAD Rödl & Partner, København søger jeg en erfaren insolvensadvokat 

Vi søger en advokat med minimum 3 års advokaterfaring samt retssags-/procedureerfaring, der kan arbejde selvstændigt med konkursretten – gerne en advokat med partnerpotentiale nu eller på sigt.

Vores nye kollega overtager en eksisterende portefølje af spændende boer, men vi forestiller os en person med en kommerciel profil og gode akkvisitive evner, der ønsker at være en del af LEAD | Rödl & Partners vækstrejse.

Du yder specialiseret rådgivning til danske og udenlandske virksomheder inden for alle områder af insolvensretten, fx i forbindelse med rekonstruktioner eller som kurator i konkurssager.

Hos LEAD Rödl & Partner bliver du en del af et ungt, engageret og energisk team, hvor faglighed og toppræstationer går hånd i hånd med sparring og dialog. Vi har en uformel omgangstone, en god team-ånd, og vi lægger vægt på, at der er et godt socialt sammenhold og en god samarbejdskultur på kontoret. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen.

Om LEAD Rödl & Partner og stillingen i øvrigt – læs gerne stillingsopslaget og kontakt mig for den altid fortrolige dialog.

Partner eller Legal Director profiler til Magnusson 

PBO Juridisk Rekruttering søger internationalt orienterede erhvervsrettede advokater til nye partnerskaber/ equity partnerskaber. 

Med nærværende opgave har vi særligt fokus på vækst med spændende advokatprofiler inden for følgende områder:

 • Fast ejendom
 • IP
 • IT, Digital Business, Tech Law & Solutions, Fintech, Health tech, GDPR/data protection
 • Bank & Finans
 • Tvister
 • Energi & Miljø

Det er ikke væsentligt, hvor i landet, du bopælsmæssigt er hjemhørende. Er de rette synergier til stede, er der ingen udfordringer med at etablere samarbejder i hele DK. 

Se det fulde stillingsopslag hér.

Matchmaking in process | København 

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København nye advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Fokus på Corporate M&A & Real Estate.

Se stillingsopslag

VOPA Ejendomsadministration, Kbh V - erfaren Financial Controller 

Rollen Financial Controller - baggrund 

Vi forestiller os en kollega med minimum 5 års erfaring med rapportering og lignende.

Din baggrund er formentligt cand.merc.aud., revisor eller dermed beslægtet.

Du har kendskab til- og gerne erfaring fra ejendomsadministrationsbranchen, herunder til UNIK Bolig 4.

Se mere hér om den spændende nyoprettede stilling.

Juridisk sagsbehandler | Selskabsret | Glostrup 

Til advokatkunde i Glostrup søger jeg a.s.a.p. en juridisk sagsbehandler, der har kendskab til opgaverne forbundet med selskabsret.

Der er tale om en deltidsstilling på 30-32 t., men en fuldtidsstilling kan også oprettes.

Der er mulighed for hjemmearbejde og meget fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstiderne.

Du kommer til at sidde med udarbejdelse og samling af dokumenter til brug for stiftelse af selskaber, lettere rådgivning af klienterne i telefonen, korrespondance med Erhvervsstyrelsen samt registrering af selskaber og tilmelding af skattepligtige registreringer

Vi søger en kollega med erfaring med juridisk sagsbehandling og gerne kendskab til formueret og selskabsret.

Der er tale om et ungt og meget socialt team med en høj arbejdseffektivitet og en frisk og let omgangstone. 

Du kan uploade CV og supplerende oplysninger omkring dit kandidatur på kandidatsitet

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så er du ledig eller sidder du i opsagt stilling, og har du relevant erfaring med juridisk sagsbehandling og lyder det som et team og en stilling for dig, så tag endelig fat i mig på tlf. 23329782 for en uformel og fortrolig drøftelse, herunder evt. henvisning til videre dialog:-)

Kontakt mig gerne for uformel og fortrolig dialog.

Kandidatdatabasen

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen. 

Om PBO Juridisk Rekruttering

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_signaturjakke_droemmende.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

blog/cover-3.png

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten

bubble