Konsulentydelser | Interim ansættelser

PBO er landsdækkende og leveringsdygtige i alle juristfunktioner, herunder interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Herudover en lang række associerede konsulentydelser med omdrejningspunkt i juraen og finansøkonomien som fx Konflikthåndtering, Compliance-konsulenter, Kontraktsjurister, HR-konsulenter, GDPR-konsulenter, Ejendomsadministratorer etc.

Konsulentløsningerne leveres af passionerede og veluddannede konsulenter, hvis vigtigste rolle er at fungere som virksomhedens kompetente backup, akutte nødværgeløsning eller faste supplement med henblik på et effektivt og kontinuerligt flow indenfor kerneområdet. 

Ræk ud for sparring omkring HR- og ledelsesovervejelser, herunder om aktuelle eller latente behov kan inddækkes med kvalificeret fleksibel konsulentbistand i de perioder, hvor virksomheden er spidsbelastet, og således eventuel ansættelse af yderligere personale med rettidig omhu kan udskydes.

For information om hvilke profiler og konsulenter, PBO kan formidle ud til virksomhederne - tag et kig på fanen Kandidater og gense intro-videoen.

Dialog

Som altid opfordres til, at I løfter røret og tager en snak med rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen, når I har brug for at styrke og vækste et eller flere af virksomhedens specialer i en nærmere afgrænset kortere eller varende periode, så vi sammen kan pejle os ind på, om vedkommende måske allerede er “on hold” i PBO regi i konsulentdatatbasen, på bedding/ få korrespondancer væk, eller om der alternativt skal iværksættes en formidlings- eller rekrutteringsproces, hvor PBO Juridisk Rekruttering finder og formidler den rette konsulent til virksomheden.

PBO er altid åben for dialog og garant for fuld fortrolighed og professionalisme i processen.

Slå på tråden (+ 4529704214) for en snak om, hvordan vi løser jeres aktuelle udfordring.

Kontakt rekrutteringskonsulenten for en uformel drøftelse 

Se generelle rekrutteringsvilkår hér

blog/stilling_matchmaking_haandtryk.jpg

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble