Konsulentydelser | Interim ansættelser

PBO er landsdækkende og leveringsdygtige i alle juristfunktioner, herunder interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Herudover en lang række associerede konsulentydelser med omdrejningspunkt i juraen og finansøkonomien.

Vore konsulenter (juridiske specialister; advokater og jurister) træder til som din kompetente faste backup, akutte nødværgeløsning eller faste supplement med henblik på et effektivt og kontinuerligt flow indenfor kerneområderne i en tidsbegrænset periode.

Konsulentløsningerne leveres således af passionerede og veluddannede konsulenter, hvis vigtigste rolle at bistå forretningen.

Ræk ud for sparring omkring HR- og ledelsesovervejelser, herunder om aktuelle eller latente behov kan inddækkes med kvalificeret fleksibel konsulentbistand i de perioder, hvor virksomheden er spidsbelastet, og således eventuel ansættelse af yderligere personale med rettidig omhu kan udskydes.

For information om hvilke profiler og konsulenter, PBO kan formidle ud til virksomhederne - tag et kig på Ydelser og se eller gense intro-videoen.

Dialog

Som altid opfordres til, at I løfter røret og tager en snak med rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen, når I har brug for at styrke og vækste et eller flere af virksomhedens specialer i en nærmere afgrænset kortere eller varende periode, så vi sammen kan pejle os ind på, om vedkommende måske allerede er “on hold” i PBO regi i konsulentdatatbasen, på bedding/ få korrespondancer væk, eller om der alternativt skal iværksættes en formidlings- eller rekrutteringsproces, hvor PBO Juridisk Rekruttering finder og formidler den rette konsulent til virksomheden.

PBO er altid åben for dialog og garant for fuld fortrolighed og professionalisme i processen.

---o0o---

Ønsker virksomheden at høre mere om aftalegrundlaget for levering af konsulentydelser med henblik på interim ansættelse eller anden konsulentaftale, kontakt da gerne PBO Juridisk Rekruttering for en nærmere afdækning af virksomhedens konkrete og aktuelle behov for moderne og løsningsorienterede muligheder, der tager udgangspunkt i din virksomheds kommercielle prioriteter og processer, herunder for indhentelse af uforpligtende tilbud.

Kontakt os alle hverdage i tidsrummet kl. 09.00-15.00 på ☎ +45 23329782 eller via job@juridisk-rekruttering.dk

Se generelle rekrutteringsvilkår hér

blog/stilling_matchmaking_haandtryk.jpg

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Hold dig opdateret på aktuelle stillinger

Opret dig i vores kandidatbank

Husk at acceptere ALLE betingelser

Du vil nu blive sendt videre, hvor vi gør opmærksom på, at du skal huske at krydse begge bokse af nederst på siden. Dette skyldes, at PBO Juridisk Rekruttering skal kunne opbevare dine data, for at vi kan hjælpe dig. På forhånd tak.

content/check.jpeg

 

Fortsæt til ansøgning
bubble