SAMTYKKEERKLÆRING

Det er mit ønske, at PBO Juridisk Rekruttering fremadrettet holder uforpligtende og fuldt fortroligt øje for mig efter interessante og relevante jobåbninger.

HVORDAN BLIVER JEG KONTAKTET

PBO Juridisk Rekruttering kontakter dig, hvis der er spændende opgaver i huset eller i pipeline lige i din boldgade.

Til det formål har vi brug for dine oplysninger omkring specialer, regionale afgrænsning etc.

Du bliver kontaktet pr. mail, via LinkedIn og pr. telefon.

Du vil blive bedt om at samtykke til, at jeg må opbevare dine oplysninger til dette formål, når du via kandidatsitet registrerer dine oplysninger og vedhæfter dit CV. Du giver dermed samtykke til, at PBO Juridisk Rekruttering fremadrettet må opbevare vores korrespondancer og dit CV, og dit samtykke er således ikke begrænset til tilsagn om opbevaring af CV med henblik på fremtidige opgaver, men omfatter tillige vores korrespondancer.

Så bliver du løbende kontaktet, hvis PBO Juridisk Rekruttering har relevante stillinger, hvor det vurderes, dine faglige kompetencer kan bringes i spil og gøre en forskel eller opgaver, hvor du kunne være interesseret i at blive holdt opdateret.

Du må i den forbindelse meget gerne give lyd, hvis du bliver headhuntet og dermed ikke længere er interesseret i nyheder fra PBO Juridisk Rekruttering, så min kandidatdatabase altid er aktuel og opdateret, eller hvis du beslutter dig for, at det ikke er aktuelt, at jeg opbevarer dit CV længere.

Du kan også vælge at registrere dig som værende ”InAktiv”. Som ”InAktiv” modtager du fortsat et hint om relevante stillinger, hvis PBO Juridisk Rekruttering vurderer, at du kunne være interesseret. PBO Juridisk Rekruttering har blot noteret internt, at du formentligt ikke aktuelt er flytbar. Denne feature er anvendt bredt af de kandidater og forbindelser, der ønsker at følge jobmarkedet tæt.

Hvis/når du ønsker dit CV slettet, retter du blot henvendelse på pbo@juridisk-rekruttering.dk, så sørger PBO Juridisk Rekruttering for sletning. I mellemtiden opbevarer PBO Juridisk Rekrutterings det fremsendte forsvarligt og alene digitalt, hvor kun rekrutteringskonsulenten har adgang til det og det med henblik på at matche dig til fremtidige rekrutteringsopgaver og/ eller formidle kontakter til interessante arbejdsgivere.

PBO Juridisk Rekruttering udleverer aldrig dit CV, ej heller oplysninger om dig, medmindre vi udtrykkeligt har drøftet, om du er interesseret i, at vedkommende virksomhed får kendskab til, at du er en mulig kandidat, herunder du har bekræftet, at du er interesseret i et kandidatur til den pågældende stilling.

PBO Juridisk Rekruttering er dataansvarlig for de oplysninger, vi har om kandidaterne i PBO Juridisk Rekrutterings regi – se gerne vores Privatlivspolitik.

Kontaktoplysninger

PBO Juridisk Rekruttering ApS
Bækvej 45, Lund
8700 Horsens
Cvr.nr. 36957298
Telefon: +45 23 32 97 82
Mail: pbo@juridisk-rekruttering.dk

bubble