Rekrutteringsopgave

Har virksomheden behov for at udvide med Danmarks bedste juridiske sagsbehandlere, advokater, jurister, Legal Councels, General Counsels, Head of Legals, partnerkredsen, den juridiske ledelse og compliance etc.?

Tag fat i rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen for en afdækning af virksomhedens behov og se gerne med hér for en introduktion til, hvad PBO Juridisk Rekruttering kan bistå med. 

Rekrutteringsopgave indgås typisk på følgende vilkår

Opgaven løses som udgangspunkt således, at kandidaten skal findes i PBO Juridisk Rekrutterings egen database samt PBO Juridisk Rekrutterings omfattende relevante netværk.

Approach

Rekruttering og kandidatsamtaler sker primært pr. telefon og mail.

PBO Juridisk Rekrutterings bistand indeholder bl.a. indledende korrespondance og/ eller møder med henblik på behovsafdækning, profilafklaring og afstemning af best practise og tilgang til de individuelle opgaver.

Ovennævnte dækker over følgende indledende faser

Afdækning af kundens forretning, marked, udfordring og behov mhp. at finde den rette løsning og tilføre merværdi til kundens virksomhed

Udarbejdelse af udkast til jobopslag baseret på kundens egen jobspecifikation og personbeskrivelse i de tilfælde, hvor kunden allerede har udarbejdet stillingsopslag. Alternativ udarbejdelse af udkast til kundens godkendelse på baggrund af vore indledende drøftelse

Markedsføring på de af PBO Juridisk Rekruttering anvendte medier inkl. blogindlæg og artikler på LinkedIn. Kunden orienteres altid i processen med særskilt mail med links til artikler og bloggen

Formidlingsaftale

Opgaven løses som udgangspunkt via selectionsmetoden og således, at kandidaten skal findes i PBO Juridisk Rekrutterings egen database samt PBO Juridisk Rekrutterings omfattende relevante netværk.

Værktøjer

PBO Juridisk Rekrutterings egen database, erhvervsrelevant netværk, sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook, telefonmøder og korrespondance

Rekrutteringsopgave

Headhunting med opsøgende henvendelser til potentielle kandidater udenfor egen database

Rekrutteringsindlæg

Opfølgende interviews for kompetenceafklaring efter gennemgang af ansøgning og CV

Værktøjer

Headhunting/ recruiting primært ved hjælp af Social Media Rekrutterings-strategi (SMRS), herunder:

inddragelse af medarbejderne i brugervirksomhedernes sociale netværk, PBO Juridisk Rekrutterings egen database, erhvervsrelevante netværk, sociale medier (LinkedIn og Facebook), rekrutteringsindlæg, telefoninterviews, møder og korrespondance.

Tilfredse kunder og kandidater er PBO Juridisk Rekrutterings største kvalitetsstempel og en højt vægtet motivationsfaktor.

Vi tager opgaven som ambassadør for jeres virksomhed alvorligt. Det er således en omhyggelig og professionel proces, en brancherespekteret aktør og en velafprøvet præmis, I køber jer ind på. 

Samtykke fra kandidaterne

Det forudsættes, at virksomheden/ kunden behandler alle henvendelser vedrørende kandidater fortroligt.

De kandidater, PBO Juridisk Rekruttering formidler videre til virksomheden, har indgået aftaler på følgende forudsætninger og med skriftligt samtidigt samtykke fra kandidaterne:

Når CV og ansøgning fremsendes, meddeles samtidigt tilsagn om, at CV’et må opbevares og gemmes, indtil kandidaten opfordrer mig til at slette.

CV og ansøgning fremsendes aldrig til potentiel arbejdsgiver uden forudgående aftale med kandidaten. 

PBO Juridisk Rekruttering henviser aldrig potentielle arbejdsgivere til at kontakte kandidaten uden forudgående aftale med denne.

Kandidatens CV og ansøgning ligger ikke offentligt tilgængeligt i PBO Juridisk Rekruttering, alene på virksomhedens PC, som databehandleren er den eneste, der har adgang til.

CV og ansøgning skrives ikke ud i PBO Juridisk Rekruttering og er alene en digital fil. Der noteres ingen personfølsomme oplysninger. Der er således ikke noget fysisk arkiv over kandidater, men alene en digital baseret database.

CV og ansøgning behandles selvsagt fortroligt.

Virksomheden vil således først kende til identiteten på kandidaten, når kandidaten udtrykkeligt har meddelt tilsagn om, at CV m.v. må fremsendes til virksomheden. Hvor virksomheden fremstår anonymt, indhentes særskilt tilsagn.

Se mere nedenfor. Alternativt - indhent uforpligtende tilbud

blog/stilling_matchmaking_haandtryk.jpg

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble