På udkig efter nye udfordringer?

Aktuelle stillinger | Jurist | Advokat

Aktuelle stillinger | Advokatsekretær | Ejendomsadministrator

Hold øje her på siden, hvor vi løbende opdaterer med aktuelle stillingsopslag inkl. pipeline-roller.

For registrering i kandidatbanken | klik hér

Kontakt en kollega i PBO regi, hvis en stilling fanger din opmærksomhed. Vi står til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring. Vi træffes alle hverdage i tidsrummet kl. 09.00-15.00 på ☎ + 45 29704214. Du kan også altid kontakte os via job@juridisk-rekruttering.dkHar du spørgsmål?

Kontakt os, så kan vi sammen aftale rammerne for den videre drøftelse af dit karriereskifte. Vi ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering
+45 29704214 
job@juridisk-rekruttering.dk 

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

billeder-af-medarbejdere/pbo-team-2023_version-2.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

 

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Skriv dig op i kandidatdatabasen

Og kom et skridt nærmere det perfekte match
bubble