Kandidater

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

Hvis det giver mening og værdi for dig, er du mere end velkommen til at tage fat i os for den fortrolige dialog, hvis du gerne ser, at PBO Juridisk Rekruttering uforpligtende holder lidt udkig på dine vegne, herunder hvis du ønsker løbende “intel”, når der er nyt i pipelinen.

CV, dine ønsker og præferencer, kompetencer og din geografiske afgrænsning kan uploades her på siden.

Rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen står som altid til rådighed for uforpligtende sparring.

Al korrespondance i PBO regi er naturligvis i fuld fortrolighed og diskretion!

KANDIDATDATABASE | PBO JURIDISK REKRUTTERING

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om nyt i branchen eller bevægelser på jobfronten - enten juridisk eller finansøkonomisk, er du velkommen til at oprette dig i kandidatdatabasen. Du vil herefter komme i betragtning i forbindelse med verserende og kommende stillinger i PBO Juridisk Rekrutterings regi, herunder blive inddraget i forhold til stillinger i pipeline.

Opgaver i pipeline og opgaver, der ikke offentliggøres, oplyser jeg jo som altid gerne nærmere om ved direkte henvendelse.

PBO JURIDISK REKRUTTERING ER DATAANSVARLIG

  • Når CV og/eller ansøgning fremsendes, meddeles samtidigt tilsagn om, at CV’et må opbevares og gemmes, indtil kandidaten opfordrer mig til at slette, se Samtykkeerklæring.
  • CV og ansøgning fremsendes aldrig til potentiel arbejdsgiver uden forudgående aftale med kandidaten.
  • PBO Juridisk Rekruttering henviser aldrig potentielle arbejdsgivere til at kontakte kandidaten uden forudgående aftale med denne.
  • Kandidatens CV og ansøgning ligger ikke offentlig tilgængeligt i PBO Juridisk Rekrutterings virksomheds database, som databehandleren er den eneste, der har adgang til. Databehandler, PBO Juridisk Rekruttering, er den eneste, der har adgang til kandidatens CV og ansøgning. 
  • CV og ansøgning skrives ikke ud i PBO Juridisk Rekruttering og er alene en digital fil. Der noteres ingen personfølsomme oplysninger. Der er således ikke noget fysisk arkiv over kandidater, men alene en digital baseret database.
  • Alle oplysninger behandles selvsagt fortroligt.

Virksomheden vil således først kende til identiteten på kandidaten, når kandidaten udtrykkeligt har meddelt tilsagn om, at CV m.v. må fremsendes til virksomheden. Hvor virksomheden fremstår anonymt, indhentes særskilt tilsagn.

For yderligere information – se Privatpolitik.

Du registrerer dig ved at udfylde følgende felter.

Du kan med fordel begrænse din søgning til enkelte byer, hvis det ønskes under rubrikken: Kort supplerende redegørelse
Du kan med fordel vinge dine foretrukne specialer af nedenfor og supplere med din erfaring under rubrikken: Kort supplerende redegørelse
Du kan med fordel vinge foretrukken stillingsniveau af ovenfor og supplere med din erfaring under rubrikken: Kort supplerende redegørelse
Kort supplerende redegørelse
Du har nu ovenfor markeret de retsområder, du finder spændende. Det kan med fordel anbefales, at du skriver en – gerne kort - supplerende beskrivelse om, hvad du helst arbejder med, dine specialer etc. i den dertil indrettede boks nedenfor.
Det er alene til intern brug i PBO regi, når jeg matcher arbejdsgiver og kandidat. Du har mulighed for at føje oplysningerne til nedenfor eller uploade særskilt dokument herom.
Det hjælper mig meget, når jeg har en overordnet “dagsorden”, når jeg ser på forhold som specialer, særlige kompetencer, der måske ikke er med i det mere traditionelle CV, arbejdstid, eventuel køretid, udfordringer og fordele, personlige præferencer.
Det vil være ekstra godt med en lille intern punktopstilling til mig om, hvad der tiltaler dig, hvor du er stærk samt der, hvor du ved, at du har behov for sparring.

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble