Profilen bag PBO Juridisk Rekruttering

Mit navn er Pia Bolander Olsen. Jeg er stifter og indehaver af PBO Juridisk Rekruttering og virksomhedens personlige rekrutteringskonsulent.

Det er min erfaring, at vi får størst glæde og udbytte af vores relation, samarbejde og gensidige netværk ved nærmere bekendtskab, så hermed en overordnet præsentation af mit virke og PBO Juridisk Rekruttering.

Som rekrutteringskonsulent arbejder jeg intenst på at åbne advokatbranchen og dermed beslægtede branchers øjne for mulighederne for “out of the box intuitiv legal recruiting” til ordinære fastansættelser, partnerskaber og samarbejdskonstellationer, herunder konsulentbistand såvel onsite som online i form af interim ansættelser af advokater, juridiske konsulenter og andre brancherelevante konsulenter.

Jeg er oprindeligt uddannet juridisk sagsbehandler på Business College Syd – Mommark Handelskostskole. Som sådan har jeg arbejdet specialiseret i mange år med fast ejendom, dødsbobehandling og erstatningsret.

Jeg har som juridisk sagsbehandler haft min daglige gang rundt omkring i advokatvirksomheder i hele DK – de senere år som konsulent, men arbejder i dag koncentreret med opgaverne forbundet med rekruttering og har til stadighed stor glæde af mit stærke juridiske bagland og netværk i forbindelse med hvervet som rekrutteringskonsulent.

Jeg har således en stor berøringsflade i branchen og arbejder altid aktivt på at højne kvaliteten i netværket alt overvejende med kompetencemæssigt afsæt i den juridiske og finansielle sektor – ofte i en skøn kombination.

 

Visionen for PBO Juridisk Rekruttering

Visionen for PBO Juridisk Rekruttering

PBO Juridisk Rekruttering er en seriøs, målrettet og engageret aktør med et helt unikt fodfæste og indsigt i den juridiske branche.

Vores mål er at løse virksomhedernes behov for at vækste kvalificeret og effektivt med et minimum af arbejde forbundet hermed for rekrutterende kunde.

Det er PBO Juridisk Rekrutterings forpligtelse og kundens tryghed.

Kontakt rekrutteringskonsulent Pia Bolander Olsen, så vi sammen kan afdække behovet og pejle os ind på, om specialisten allerede er “on hold” i PBO regi og således få korrespondancer væk. Alternativt om der - ukompliceret og effektivt - skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Hos PBO Juridisk Rekruttering støtter vi

LOGO_Kræftens Bekæmpelse 1. halvår 2024.png
PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

For uforpligtende tilbud og uformel fortrolig drøftelse

Kontakt os i dag
bubble