Insight i PBO Juridisk Rekruttering | specialiseret juridisk rekruttering og konsulent-/ og interim ansættelser
08.10.2019

Insight i PBO Juridisk Rekruttering | specialiseret juridisk rekruttering og konsulent-/ og interim ansættelser

Insight i PBO Juridisk Rekruttering

Mit navn er Pia Bolander Olsen. Jeg er stifter og indehaver af PBO Juridisk Rekruttering og virksomhedens personlige rekrutteringskonsulent.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du – i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

De 2 væsentligste ydelser er:

Rekruttering 

Specialiseret juridisk rekruttering ved behov for at styrke og vækste med attraktive specialister med omdrejningspunkt i juraen, herunder DK’s bedste juridiske sagsbehandlere (advokatsekretærer, PA’er/ EA’er), advokater (junior, senior og partnerprofiler), jurister, Legal Councels, General Counsels, Head of Legals m.fl.

Aktuelle offentliggjorte stillinger kan ses her.

Konsulentydelse/ interim ansættelser

Formidling af DK’s bedste konsulenter med baggrund i juraen og/ eller finansøkonomien til interim- og samarbejdskonstellationer indenfor fx Udbudsret, Contract Management, GDPR/ DPO, HR og Ansættelses- og Arbejdsret m.fl.

Fælles er kandidater og konsulenter med omdrejningspunkt og forankring i juraen og finansøkonomien.

Profiler | Kandidater | Konsulenter 

En typisk efterspørgsel lyder på advokater og Inhouse jurister til advokatbranchen eller koncern regi. Det kunne være en Legal Counsel eller Head of Legal.

Der er også ofte tale om behov for at udvide med juridiske sagsbehandleresprogkyndige PA’er og direktionssekretærer.

En fast forudsætning er, at virksomheden er på udkig efter en profil, der har forankring i juraen og ofte også i finansøkonomien i et spændende sammenspil.

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Behovsafdækning | Tiltag

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_founder_haender.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten