Onboarding

Onboarding - at få medarbejderen godt i gang

Hvornår begynder onboardingen? Efter vores mening starter den, når kontrakten er skrevet under. Allerede her skal din kommende medarbejder kende de næste step i processen. Vi arbejder med fire faser: inden tiltrædelse, de første fire dage, de første fire uger og de første fire måneder.

En succesfuld onboarding er helt afgørende for, at din nye medarbejder falder til og hurtigt giver værdi til forretningen.

Den ansvarlige partner behøver ikke stå med hele opgaven. Vi hjælper jer med at tilrettelægge en proces, som involverer andre nære kolleger, og som hurtigt får den nye medarbejder godt i gang til gavn for både hende/ ham og din organisation.

Hyr ind branchekendt Rekrutteringskonsulent eller HR-Chef ind for en kvalificeret onboardingsproces

Din kompetente faste backup, akutte nødværgeløsning eller faste supplement med henblik på et effektivt og kontinuerligt flow indenfor kerneområderne. 

Kontakt PBO Juridisk Rekruttering ved behov for formidling af Rekrutteringskonsulent eller HR-Chef med henblik på interim ansættelse eller anden konsulentaftale for en ukompliceret formidling og introduktion.

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble