Offboarding | Outplacement

Offboarding – når det ikke fungerer

Hvis medarbejderen selv beslutter at rejse, kan vi hjælpe jer med at vurdere, om der skal opslås en tilsvarende stilling, eller funktionen har ændret sig, så det er en medarbejder med en anden faglighed, vi skal finde.

Men nogle gange er det partnernes beslutning, at nogen skal fra borde. ”It’s a lousy job”, men desværre kan man være nødsaget til at sige farvel til en medarbejder – eller endda flere. Og nej – vi kommer ikke og opsiger din medarbejder for dig. Den opgave er desværre din. Men vi tilbyder med vores mangeårige erfaring at klæde dig og dine partnerkolleger på til at kunne gennemføre en ordentlig og korrekt opsigelsesproces.

Vi gør dig tryg ved, at alt er gennemtænkt, og at opsigelsen foregår så skånsomt som muligt for den medarbejder, der skal rejse. Ligeledes bistår vi dig med den nødvendige kommunikation overfor de tilbageblevne kolleger.

Er du ikke specialist i ansættelsesret, bakker vi dig op med den nødvendige viden om overenskomst, funktionærlov, opsigelsesfrister, fritstilling osv.

Outplacement

Ønsker I at hjælpe den opsagte medarbejder videre efter fratrædelsen, kan vi tilbyde coaching og outplacement, så medarbejderen bliver klar på egne præferencer og kompetencer. Vi kan sparre om ansøgninger, CV og naturligvis matche medarbejderen op mod vores jobdatabase. Måske ligger det nye job allerede og venter. 

Hyr ind branchekendt Rekrutteringskonsulent eller HR-Chef ind for en kvalificeret onboardingsproces

Din kompetente faste backup, akutte nødværgeløsning eller faste supplement med henblik på et effektivt og kontinuerligt flow indenfor kerneområderne. 

Kontakt PBO Juridisk Rekruttering ved behov for formidling af Rekrutteringskonsulent eller HR-Chef med henblik på interim ansættelse eller anden konsulentaftale for en ukompliceret formidling og introduktion.

design/blog_rekruttering/stilling_samtalesituation_kvinder.jpg

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble