Trim din virksomhed med lean – skab mere værdi for færre ressourcer

Hyr en specialiseret lean konsulent

Lean er på lige fod med andre buzzwords i tiden (fx KPI og kerneværdier) blevet det nye sort i mange virksomheder. Og det er der en helt særlig grund til. Med øget konkurrence i mange erhverv giver det god mening at øge sin konkurrenceevne ved at holde omkostningerne på ikke-fakturerbart arbejde nede.

Med brug af lean kan man spare helt op til 50 % af den tid, man normalt bruger på processer, der er ikke-fakturerbare – vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten og samtidig opnå et bedre dækningsbidrag. De virksomheder, der systematisk arbejder med at trimme arbejdsgange, klarer sig bedst i konkurrencen og har generelt en større medarbejdertrivsel. 

Lean kan – ud over at skære ned på omkostningerne – skabe overblik over arbejdsrutiner, nedbringe overarbejde og arbejdsrelateret stress – og dermed bidrager lean til ro og øget arbejdsglæde på alle planer i virksomheden.

Man kan vælge at koncentrere sig om enkelte processer, en enkelt afdeling eller et samlet hele – det er op til den enkelte virksomhed. Når man først får begyndt og får øjnene op for lean, er det svært at stoppe igen – for resultaterne kan ses og mærkes omgående.

Få hjælp af en konsulent med stor praktisk erfaring med igangsættelse og gennemførelse af lean projekter i advokatbranchen, der kan bistå med både analyse og ikke mindst forslag til forbedringer.

Hvad kan lean konsulenten hjælpe med?

  • Lean/procesoptimering
  • Analyse af arbejdsgange – er der uhensigtsmæssige led ?
  • Skabe overblik
  • Fjerne ”flaskehalse”
  • Mindske overarbejde og arbejdsrelateret stress
  • Lokalisering og minimering af spildtid og fejl
  • Motivering og fastholdelse af personale
  • Ledelse og igangsætning af forandringer

Supplerende oplysninger om denne profil fås ved kontakt til PBO. 

Kontakt PBO Juridisk Rekruttering ved behov for formidling af specialiseret lean konsulent med henblik på interim ansættelse eller anden konsulentaftale for en ukompliceret formidling og introduktion.

blog/blog_pbo_founder_haender.jpg

PBO Juridisk Rekruttering speciel logo

Få hjælp til at finde den rigtige medarbejder

Kontakt os i dag
bubble