PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt
05.07.2020

PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt

PBO Juridisk Rekruttering søger profiler Øst og Vest for Storebælt

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring. 

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende - har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler "inde" indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

Matchmaking | Advokatfællesskaber | Partnerskaber

Jeg er meget ofte på udkig efter senioradvokater, partnerprofiler, nye partner- og ejerkonstellationer og/ eller samarbejdskonstellationer. 

Aktuelt har jeg flere opdrag bl.a. i København, hvor jeg søger selvstændige advokatpartnere inkl. eventuelle ansatte (enkeltmandsvirksomheder, en flerhed af advokater i fællesskab eller advokatselskaber), der ser fordelen i at etablere eget virke eller fortsætte driften i eget selvstændige regi i særdeles velfunderede advokatpartnerskaber/ interessentskaber. 

Opgaverne i relation til Matchmaking er således særligt interessante for de advokater, der enten har planer om at etablere eget virke eller aktuelt driver selvstændig advokatvirksomhed - læs gerne mere her: Matchmaking

Konsulentydelser | Interim ansættelser

PBO er landsdækkende og leveringsdygtige i alle juristfunktioner, herunder interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Herudover en lang række associerede konsulentydelser med omdrejningspunkt i juraen og finansøkonomien som fx Konflikthåndtering, Compliance-konsulenter, Kontraktsjurister, HR-konsulenter, GDPR-konsulenter, Ejendomsadministratorer etc.

Konsulentløsningerne leveres af passionerede og veluddannede konsulenter, hvis vigtigste rolle er at fungere som virksomhedens kompetente backup, akutte nødværgeløsning eller faste supplement med henblik på et effektivt og kontinuerligt flow indenfor kerneområdet. 

PBO Juridisk Rekruttering kan bl.a. tilbyde en erfaren kommerciel udbuds- og kontraktjurist, som på timebasis eller efter tilbud på længerevarende opgaver, kan arbejde off- eller on-site integreret i din virksomhed. 

Udbuds- og kontraktjuristen kan supplere en eksisterende juridisk/kommerciel funktion eller være din virksomheds juridiske/kommercielle funktion efter behov. 

Udbuds- og kontraktjuristen tilbyder juridiske og kommercielle løsninger, der er moderne og løsningsorienterede og som tager udgangspunkt i din virksomheds kommercielle prioriteter og processer, herunder indenfor Category Management, Strategisk Sourcing, Contract Management og projektledelse.

Ved at entrere med udbuds- og kontraktjuristen kan virksomheden således frigøre tid og faste omkostninger i virksomheden, effektuere besparelser eller få udviklet/optimeret virksomhedens processer. 

Læs gerne nærmere hér og kontakt PBO Juridisk Rekruttering for uformel dialog med konsulenten med henblik på behovsafdækning og forventningsafstemning.

Roller i pipeline og "skuffesager"

 • (NY) Erhvervsrettet advokat eller 2.-3. års fuldmægtig til UNIVERSADVOKATER
 • (NY) Ejendomsadministrator til Kereby ApS - vi søger endnu en kollega
 • (NY) Head of Legal | Kbh | Kontrakter, Compliance, Public Affairs og GDPR
 • (NY) Erfaren advokatprofil | Erhvervsrettet | Partnerskab på sigt | Midtjylland 
 • Odense | advokatsekretær/ paralegal | Selskabsret - kontakt mig gerne, da opgaven ikke offentliggøres - klik hér

 • M&A rådgivere (3-5 år) til København - fokus på M&A Real Estate 
 • 2.-3. års advokatfuldmægtig | fokus på selskabsret, gerne kendskab til M&A & Børsret med lyst til at lære mere | Kbh
 • Legal Director | Partner | Banking & Regulatory

Opgaverne offentliggøres ikke, men ret endelig henvendelse, hvis du gerne hører mere i fuld fortrolighed. Anvend gerne kontaktformularen hér.

Stillinger

Executive Assistant til CEO | Better Energy 

Jeg søger en erfaren Executive Assistant til Chief Financial Officer (CFO) i Finance-afdelingen hos Better Energy på hovedkontoret i Frederiksberg.

Stillingen er betroet og omfattet af sædvanlig diskretion og fortrolighed, hvorfor det forudsættes, at du har erfaring fra lignende ansættelser og herunder evner de diplomatiske og respektfulde interaktioner internt og eksternt. 

Du har erfaring som Executive Assistant eller lignende fra en tilsvarende stilling – gerne med erfaring med administrativ støtte og koordinering på C-niveau og en Bachelor- eller kandidatgrad, der har givet dig en forståelse for såvel forretning og økonomi og gerne erfaring fra den finansielle sektor, advokatfirmaer eller i anden relevant koncernregi

Du taler og skriver engelsk flydende og er en stærk skriftlig og verbal kommunikatør og har dertil korrekturlæsningsevner og gode færdigheder i Office-pakken (især PowerPoint og Excel). 

Læs meget gerne mere i stillingsopslaget og kontakt mig, hvis du i fortrolighed gerne vil høre mere om den unikke og spændende mulighed.

Juridisk sagsbehandler til Ravn & Olsen Advokater

Til tiltrædelse snarest muligt søger PBO Juridisk Rekruttering en erfaren juridisk sagsbehandler med kendskab til dødsbobehandling og fast ejendom til Ravn & Olsen Advokater i Hedensted. 

Stillingen er normeret til ca. 33-37 t ugentligt inkl. frokost – ønskes færre/ flere timer, så giv bare lyd – der er stor fleksibilitet. 

Arbejdstimerne kan tilrettelægges med stor fleksibilitet. Der afregnes i øvrigt en fordelagtig løn svarende til en fuldtidsstilling og 5 ugers ferie + 5 feriefridage naturligvis. 

Er du grundglad og elsker at arbejde som sagsbehandler med tæt kontakt til arvinger, klienter og myndigheder, så tag endelig fat i mig for fortrolig dialog. 

Jeg søger en juridisk sagsbehandler, der trives med at arbejde indenfor fagområderne – dødsbobehandling og fast ejendom – som er de væsentligste arbejdsområder. 

Se gerne mere i stillingsopslaget og kontakt mig for en snak, hvis du synes, at det lyder spændende:-)

(NYT FOKUS) Partnerskab hos Aumento Advokatfirma | København

Aumento ønsker i det nye år at byde flere nye partnere velkomne og i den forbindelse retter vi her i 2021 fokus mod selvstændige advokatpartnere med specialisering indenfor kommunalretplanret og udbudsret og dertil advokater med specialisering inden for konkurs med henblik på gode dialoger.

Er du dedikeret til andre specialer, er vi dog naturligvis meget åbne for en snak om mulighederne med andre partner emner.

Det samme gør sig gældende, hvis du står på vippen til at springe ud i selvstændigheden.

Tag springet og bliv en del af et professionelt fællesskab! Se det fulde stillingsopslag hér.

UNIVERSADVOKATER i Aarhus søger!

Jeg søger en erhvervsrettet advokat (aftale-/ og kontraktret, procesret m.v.) til UNIVERSADVOKATER til tiltrædelse snarest muligt og efter nærmere aftale.

Er du 2.-3. års erhvervsrettet advokatfuldmægtig kan du også komme i betragtning.

Hører du gerne nærmere, så tag endelig fat i mig på tlf. 2332 9782 eller send en mail på pbo@juridisk-rekruttering.dk

Læs mere om UNIVERSADVOKATERs erhvervsafdeling hér.

(NY) Ejendomsadministrator til Kereby ApS

Kereby søger yderligere en erfaren og kompetent ejendomsadministrator til at administrere Kereby ApS’ bolig og erhvervsejendomme sammen med et team af dedikerede ejendomsadministratorer samt 2 administrationschefer.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så tag meget gerne fat i mig for den fortrolige dialog for at fremme opgaven mest muligt. Jeg introducerer meget gerne i sædvanlig fuld fortrolighed til samtale med henblik på forventningsafstemning og uformel ”ping pong” om rollen.

Se hele stillingsopslaget hér.  

Advokatsekretær til fast ejendom, Vejle 

Landbrugsmæglerne, Vejle søger advokatsekretær til fast ejendom - gerne med kendskab til landbrug.

Du skal beskæftige dig med følgende

 • Sekretæropgaver for virksomhedens landbrugsmæglere, herunder indhentelse af dokumentationsmateriale, udfærdigelse af salgsopstillinger, købsaftaler m.v.
 • Ekspedition af landbrugshandler, herunder udstykningssager
 • Ekspedition af kunder og andet forefaldende

Du har gerne erfaring fra mæglerbranchen og flere års relevant erfaring med selvstændig berigtigelse af fast ejendom fra lignende job.

Du tilbydes ansættelse på fleksible vilkår med stor indflydelse på planlægning af din arbejdsuge. Du kan således placere dine timer fra 30-37 timer ugentligt med løn efter nærmere aftale og kvalifikationer.

For fortrolig dialog om denne spændende stilling – kontakt mig gerne via mail eller pr. tlf. 2332 9782.

Virksomhedsjurist til rollen som Head of Legal hos TMJ

På vegne af Tjellesen Max Jenne A/S i Høje Taastrup søger jeg en virksomhedsjurist til rollen som Head of Legal

Vi søger en virksomhedsjurist, der er velfunderet i obligationsretten, herunder aftaleret og kontraktret (primært leverandør, indkøbs- og samhandelskontrakter), legal risk management, håndtering af tvister og derudover fokus på compliance og endelig intern rådgivning til kollegaer og ledelse.

Dine opgaver indebærer bl.a.

 • Rådgivning omkring og koncipering af kontrakter – primær fokus på leverandører
 • Rådgivning omkring og koncipering af samhandelsaftaler m.v.
 • Compliance Officer for så vidt angår fx Code of Conduct, Anti-bribery etc.
 • Public Affairs (inkl. høringssvar fra sundhedsmyndigheder)
 • Rådgivning og Compliance omkring GDPR i samråd med DPO
 • Intern formidling og rådgivning i alt fra kontrakter til opdatering af forhold omkring Compliance

Det er en fordel, at du har erfaring fra fx medicinalindustrien, apoteker- eller sundhedsvæsnet eller lignende. Herunder kendskab til særregler på lægemiddelområdet og med fokus på patientsikkerhed.

Læs meget gerne mere i artiklen og kontakt mig for den fortrolige dialog, hvis du gerne vil i dialog med TMJ.

Advokatsekretær med fokus på fast ejendom søges til Sagførerne i Risskov

Vi søger endnu en advokatsekretærkollega, da der er forrygende travlt. Du kommer primært til at arbejde med

 • A-Z ekspedition af ejendomshandler, herunder villa, ejerlejlighed, erhverv- og udlejningsejendomme og i mindre omfang landbrug
 • Udarbejdelse af købsaftaler med bilag i forbindelse med private handler
 • Tinglysningsekspeditioner forbundet med ovennævnte, herunder skøder, servitutter etc.
 • Refusionsopgørelser

Om dig

Du er generelt udadvendt og har nemt ved at tale med kunderne, parterne i en ejendomshandel og øvrige samarbejdspartnere. Du får meget direkte kundekontakt og er ”dygtig til at tage bestik af situationen” og finder nemt ind til kernen af kundens henvendelse.

Du er vant til at arbejde særdeles selvstændigt og til at tage ansvar for egne sager og styrer dine og advokatens frister med et roligt og sikkert overblik.

Læs meget gerne mere hér.

Sagførerne i Aarhus udvider igen med flere profiler, herunder yderligere en erfaren entrepriseadvokat

Vi søger en kollega, der brænder for entrepriseretten og opgaver forbundet hermed, herunder

 • Voldgifts- og retssager under retshjælpsforsikringsvilkår
 • Syn og skøn og ofte isoleret bevisoptagelse
 • Gennemgang af entreprisekontrakter og vejledning ved ny-, til- og ombyg

Tvister med forsikringsselskaber om fast ejendom, fx

 • Uenigheder med taksator
 • Brandskader
 • Byggeskadeforsikringssager
 • Ejerskifteforsikringssager

Skelsager

Familieretlig rådgivning særligt i forbindelse med ny-, til- og ombyg, herunder bl.a.

 • Ægtepagter
 • Testamenter
 • Samejeoverenskomster

Yderligere er erfaring med personskadeerstatning og/ eller dødsbobehandling en fordel, men ikke en forudsætning.

Læs gerne meget mere hér.

Erfaren juridisk sagsbehandler til Andersen Partners' afdeling for fast ejendom, Kolding

På vegne af Andersen|Partners søger jeg en advokatsekretær til Afdelingen for fast ejendom.

Vi søger en ny kollega, der er specialiseret indenfor fast ejendom, herunder private handler, erhvervshandler, dødsbo- og konkurshandler, landbrugshandler (udstykninger og arealoverførsler), projektejendomme og entreprisekontrakter.

Du har en baggrund som advokatsekretær, paralegal eller anden brancherelevant erfaring, og du er særdeles vant til at arbejde selvstændigt med området for fast ejendom og stortrives i den rolle.

Du bliver en del af et dynamisk team, aktuelt bestående af seks juridiske sagsbehandlere, som hver har deres faste opgaver, men som også hjælper og sparrer med hinanden på tværs i gruppen. Så - ideelt arbejder du supergodt selvstændigt, men er også glad for samarbejde i- og på tværs af teams og gode kollegers bidrag til opgavers løsning og vice versa. 

Kontakt mig meget gerne for den fortrolige dialog og læs mere i artiklen.

Erfaren privatretsadvokat til ANDERSEN|PARTNERS, Kolding

Til tiltrædelse efter nærmere aftale søger PBO Juridisk Rekruttering en erfaren advokat inden for privatret til privatretsteamet hos Andersen Partners i Kolding

Du erspecialiseret i familie- og arveret (gerne med møderet for landsretten) og dertil ambitiøs, engageret og ansvarsbevidst og med lyst til – på sigt – at blive leder af afdelingen for privatret med base i Kolding.

Du bliver en del af et moderne og ambitiøst advokatfirma, hvor dit talent får frit spil, og hvor du får adgang til spændende opgaver og interessante klienter.

Du bliver også en del af et dynamisk team på seks, som har fokus på kvalitet, og som leverer værdiskabende rådgivning med klienten i fokus.

Privatretsafdelingen beskæftiger sig med alle områder inden for familie- og arveret, herunder testamenter og ægtepagter, bistår ved samlivsophævelser, separationer og skilsmisser samt i sager om børn, ligesom der føres retssager og behandles ægtefælleskifter og dødsboer.

Kontakt mig meget gerne for den fortrolige dialog og læs mere i artiklen.

Ejendomsadministrator til Aarhus | Vidar Ejendomme ApS

Du får en administrationsportefølje, der rummer alt fra ejerforeninger til erhvervs- og boligejendomme.

Arbejdet vil udover administration omfatte udarbejdelse af års- og forbrugsregnskaber samt deltagelse i kundemøder og generalforsamlinger.

Vidar tilbyder

 • Ansvar for egen kundeportefølje
 • Stor indflydelse på din egen hverdag
 • At du indgår i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere
 • Regnskabsmæssig sparring med kolleger er tillige en del af hverdagen
 • En arbejdsplads i helt nye lokaler
 • En god og munter omgangstone

Du har flere års erfaring som ejendomsadministrator og:

 • Du motiveres af at have med mennesker at gøre
 • Du har let til smil, er udadvendt og glæder dig hver dag til at servicere kunderne

Arbejdstiden vil ugentligt være 37 timer.

Tiltrædelse efter aftale.

Henvendelse skal ske via undertegnede, og jeg tager som altid meget gerne en fortrolig snak. 

Allround advokatsekretær søges til advokatfirma, hvor de bløde værdier kommer før tørre tal

men hvor tal alligevel spiller en ikke uvæsentlig rolle i praksis, da vi søger en talstærk kollega med allround kendskab og erfaring med flere af advokatkontorets retsområder, herunder bl.a. retssagsbehandling og insolvensret.

Stillingen er på fuld- eller deltid beroende på dine ønsker. 

Du tilbydes en ansættelse på fleksible vilkår i en veletableret advokatvirksomhed med; 

 • stor frihed til at planlægge egne opgaver
 • højt til loftet og god humor
 • sunde værdier, fokus på work life balance og nærværende kolleger
 • uformel og altid venlig omgangstone
 • gode sparringsmuligheder og vidensdeling med advokaterne, advokatfuldmægtigen og din sekretærkollega

Du er ligesom dine kolleger - udadvendt, empatisk og venlig og finder dig godt tilpas i en virksomhed, hvor man løfter i flok uden at skele til titel. 

Du er et ordensmenneske og møder ind med god energi og lyst til at fremme sagsbehandlingen mest mulig. 

Hvis du gerne vil i dialog med Saxo Advokater, Vejle Ø, så tag meget gerne fat i mig for den uformelle dialog om mulighederne – måske er stillingen og virksomheden det helt rette for dig? 

Selvstændige advokatpartnere til Homann Advokater | København

Jeg har fået det spændende opdrag at søge at skabe mulighed for fortrolig og uformel dialog med advokatpartnere på vegne af min kunde, Homann Advokater i København mhp. på optagelse i interessentskabet.

Homann Advokater har domicil i 3 etager centralt beliggende i City (over for Illums Bolighus på Bjørn Nørgaards plads på Amagertorv) – dejligt tæt på Gl. Strand og Nørreport metro og adgang til parkering i gården.

Homann Advokater er et full-servicekontor, der yder rådgivning indenfor alle erhvervsretlige og privatretlige områder samt inden for strafferet og udlændingeret. Kunderne er offentlige myndigheder, erhvervsvirksomheder, foreninger og private.

Der er tale om et særdeles veletableret samarbejde advokatvirksomhederne imellem, og er man interesseret i at høre nærmere om mulighederne hos Homann, herunder om optagelse i driftsinteressentskabet, supplerer jeg gerne yderligere omkring regnskab og vedtægter samt introducerer til uformel og fortrolig dialog. 

Læs gerne mere om mulighederne hos Homann Advokater hér.

Specialistadvokat indenfor entrepriseretten til Nexus Advokater, København 

Nexus Advokater udvider meget gerne med en profil, der i høj grad besidder empati, har gode ”people skills”, og dertil er en god og behagelig kollega.

Vi søger en seniorprofil, ordinær ansættelse – specialiseret entrepriseadvokat (+10 års erfaring) – rollen er tiltænkt en teamlederfunktion i ”special task force” teamet. 

Vi søger en erfaren senior entrepriseadvokat (gerne +10 års erfaring). En advokat og kollega, der har indsigt i forsikringsbranchens forhold og har arbejdet specialiseret med rådgivning om entrepriseretlige forhold og tvister, herunder rådgivning til byggeriets parter i byggeriets forskellige faser. Dertil gerne betydelig erfaring med at føre voldgiftssager for Voldgiftsnævnet for Byggeri- og Anlæg og foretage procesretlige skridt i forbindelse med entrepriseretlige forhold eller forhold vedrørende fast ejendom. 

Det er tanken at opbygge et ”special task force” team med fokus på alle aspekter af entrepriseretten og i udgangspunktet med den nye kollega som primus motor, teamleder og ”driver” på afdelingens fremdrift, kvalitet og faglighed. 

Læs gerne meget mere hér.

Erfaren moms- og afgiftskonsulent til Juridisk Afdeling hos Roesgaard & Partners i Horsens 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller cand.merc.aud., og dine primære arbejdsområder vil være at yde rådgivning inden for skatter og afgifter med særligt fokus på moms, told og afgifter, herunder

 • Udførelse af moms- og afgiftstjek hos kunder
 • Intern og ekstern assistance med skatte- og afgiftsretlige forhold
 • Bistand til klagesager
 • Deltagelse i markedsføringsaktiviteter med særligt fokus på moms, told og afgifter
 • Fokus på vidensdeling og inspiration til kunder, kolleger og øvrige interessenter bl.a. via nyhedsbreve og deltagelse i arrangementer
 • Hjælp til at binde ovenstående sammen til en værdiskabende helhedsrådgivning 

For læse mere om denne spændende stilling, læs gerne med hér.

Ejendomsadministrator | VOPA

Vi søger en velfunderet ejendomsadministrator (mindst 5 års erfaring), som ønsker at være med i udviklingen af sin arbejdsplads. Du vil dels have ansvaret for din egen portefølje af foreninger, og vil desuden som faglig ansvarlig blive involveret i det daglige arbejde på tværs af porteføljerne.

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre nærmere om opgaven for VOPA og læs gerne mere hér.

Partner eller Legal Director profiler til Magnusson 

PBO Juridisk Rekruttering søger internationalt orienterede erhvervsrettede advokater til nye partnerskaber/ equity partnerskaber. 

Med nærværende opgave har vi særligt fokus på vækst med spændende advokatprofiler inden for følgende områder:

 • Fast ejendom
 • IP
 • IT, Digital Business, Tech Law & Solutions, Fintech, Health tech, GDPR/data protection
 • Bank & Finans
 • Tvister
 • Energi & Miljø

Det er ikke væsentligt, hvor i landet, du bopælsmæssigt er hjemhørende. Er de rette synergier til stede, er der ingen udfordringer med at etablere samarbejder i hele DK. 

Se det fulde stillingsopslag hér.

Matchmaking in process | København 

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København nye advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Fokus på Corporate M&A & Real Estate.

Se stillingsopslag

VOPA Ejendomsadministration, Kbh V - erfaren Financial Controller 

Rollen Financial Controller - baggrund 

Vi forestiller os en kollega med minimum 5 års erfaring med rapportering og lignende.

Din baggrund er formentligt cand.merc.aud., revisor eller dermed beslægtet.

Du har kendskab til- og gerne erfaring fra ejendomsadministrationsbranchen, herunder til UNIK Bolig 4.

Se mere hér om den spændende nyoprettede stilling.

Juridisk sagsbehandler | Selskabsret | Glostrup 

Til advokatkunde i Glostrup søger jeg a.s.a.p. en juridisk sagsbehandler, der har kendskab til opgaverne forbundet med selskabsret.

Der er tale om en deltidsstilling på 30-32 t., men en fuldtidsstilling kan også oprettes.

Der er mulighed for hjemmearbejde og meget fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstiderne.

Du kommer til at sidde med udarbejdelse og samling af dokumenter til brug for stiftelse af selskaber, lettere rådgivning af klienterne i telefonen, korrespondance med Erhvervsstyrelsen samt registrering af selskaber og tilmelding af skattepligtige registreringer

Vi søger en kollega med erfaring med juridisk sagsbehandling og gerne kendskab til formueret og selskabsret.

Der er tale om et ungt og meget socialt team med en høj arbejdseffektivitet og en frisk og let omgangstone. 

Du kan uploade CV og supplerende oplysninger omkring dit kandidatur på kandidatsitet

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så er du ledig eller sidder du i opsagt stilling, og har du relevant erfaring med juridisk sagsbehandling og lyder det som et team og en stilling for dig, så tag endelig fat i mig på tlf. 23329782 for en uformel og fortrolig drøftelse, herunder evt. henvisning til videre dialog:-)

Kontakt mig gerne for uformel og fortrolig dialog.

Kandidatdatabasen

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen. 

Om PBO Juridisk Rekruttering

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_signaturjakke_droemmende.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

blog/cover-3.png

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten