PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt
25.09.2019

PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt

PBO Juridisk Rekruttering søger profiler Øst og Vest for Storebælt

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring. 

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende - har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler "inde" indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

Nyheder

Advokatsekretær med erfaring indenfor selskabsret og fast ejendom til Ringsted

Min kunde, Ladefoged Advokatfirma søger til snarlig tiltrædelse en juridisk sagsbehandler med erfaring med selskabsret og fast ejendom. Har du også kendskab til konkurs, familieret og retssagsbehandling, vil det være dejligt, men det er ikke en forudsætning.

Se mere hér

2 roller til Kbh V - erfaren Financial Controller og en ejendomsadministrator til ung vækstvirksomhed

Stillingerne er endnu ikke offentliggjorte - kontakt mig for supplerende info

2 dødsbobehandlere til hhv. afdelingerne i Randers og Aarhus, Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse, Ret&Råd 

Se det fulde stilingsopslag hér

Erfaren moms-/afgiftskonsulent til Ernst & Young i Odense

Du har formentligt baggrund fra advokatkontoret, fra et specialiseret revisionshus eller som moms- og afgiftsspecialist i en større international kommerciel virksomhed.

Uddannelsesmæssig baggrund  

  • Jura (advokat cand.jur. | cand.merc.jur.)
  • Revision (cand.merc.aud. | skatterevisor)
  • Master i VAT og indirect taxes
  • HD Finance/ HD(R)

Det forudsættes, at du har 4-8 års erfaring med helhedsorienteret rådgivning omkring moms- og afgiftsretlige problemstillinger.

Se mere hér

2 ejendomsadministratorer til Valdal Advokatfirma Kbh | andels- og ejerforeninger og udlejningsejendomme

Se mere hér

...og indhent gerne supplerende oplysninger på pbo@juridisk-rekruttering.dk, hvis du er interesseret i rollen. 

Kvik A/S, Vildbjerg søger Compliance Business Partner - GDPR ansvarlig

Se mere hér.

Erfaren advokat søges til Ret & Råd, Slagelse

Link til stillingsopslag findes hér.

Erfaren advokat med kommercielt mindset til Kgs. Lyngby 

Se nærmere info i stillingsopslaget.

Kandidatdatabasen

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

Matchmaking in process | København 

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København nye advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Fokus på Corporate M&A & Real Estate.

Se stillingsopslag.

Om PBO Juridisk Rekruttering

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_founder_haender.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten