PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt
05.07.2020

PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt

PBO Juridisk Rekruttering søger profiler Øst og Vest for Storebælt

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring. 

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende - har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler "inde" indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

Roller i pipeline og "skuffesager"

Erfaren jurist (+5 år) til pengeinstitut | fokus på bankjura, lånekontrakter og forbrugerbeskyttelse | København

PBO Juridisk Rekruttering søger jurist (cand.jur./ cand.merc.jur. eller advokat) med erfaring fra den finansielle sektor og med indgående kendskab til strategi, kontraktsret og forbrugerbeskyttelse. 

Jeg forventer at offentliggøre rollen indenfor en nærmere tidshorisont. 

Juridisk og skatteretlig rådgiver (cand.merc.jur. eller lignende) | Syd- og Sønderjylland

Til juridisk afdeling i rådgivningsvirksomhed indenfor landbruget i Sydjylland søger jeg erfaren cand.merc.jur. eller lignende, der opererer i både den skatteretlige (optimering ved generationsskifte), selskabsretlige (muligheder for selskabsdannelse i landbruget) og meget gerne også den juridiske del i forbindelse med kundernes generationsskifte-overvejelser, herunder køber- eller sælgerrådgivning i forbindelse med generationsskifte. Stillingen forventes offentliggjort ultimo juli.

Aarhus | Advokatbranchen 

1-3 selvstændige advokater med henblik på partnerskab i advokatfirma med optimale rammer og forretningsmuligheder i veletableret overvejende erhvervsrettet advokatvirksomhed.

Vestjylland | Advokatbranchen

På vegne mindre advokatvirksomhed i Vestjylland søger jeg at vækste med advokatprofil - gerne en advokat, der beskæftiger sig med offentlige opgaver fx autoriseret bobehandler, straffesager etc. Virksomheden vækster også gerne med samarbejdspartner, såfremt advokaten medbringer egen portefølje. Stillingen offentliggøres ikke. 

Nyheder

Danmarks Digitale Advokater - afdelingerne NEMADVOKAT og STØTTRUP søger advokatsekretær

Til advokatkunde i Glostrup (Danmarks Digitale Advokater) søger jeg en advokatsekretær, gerne erhvervsrettet, der har erfaring med juridiske korrespondancer, håndtering af kalenderplanlægning og mødeafvikling.

Den nye kollega skal være superbruger i Office pakken, skal have erfaring med “min retssag” og gerne kendskab til et eller flere af diverse offentlige systemer som Tinglysningsretten, VIRK, SKAT osv.”

Danmarks Digitale Advokater består af afdelingerne NEMADVOKAT og STØTTRUP. Denne nye stilling er med tilknytning til afdeling STØTTRUP, der er virksomhedens afdeling for generel sagsbehandling. 

Se gerne mere om stillingen hér

Nyoprettet stilling som ejendomsadministrator | VOPA

Vi søger en velfunderet ejendomsadministrator (mindst 5 års erfaring), som ønsker at være med i udviklingen af sin arbejdsplads. Du vil dels have ansvaret for din egen portefølje af foreninger, og vil desuden som faglig ansvarlig blive involveret i det daglige arbejde på tværs af porteføljerne.

Derudover bruger du din erfaring og faglige kunnen til at fokusere på komplicerede sager, og fungere som sparringspartner i samarbejde med resten af administrationsteamet.

Den rette kandidat skal have indgående praktisk erfaring med Unik Bolig 4, gerne specifikt kendskab til foreningsadministration samt erfaring med finans- og kreditorbogføring vil kun være en fordel.

Vores forventninger til dig 

 • Minimum 5 års erfaring med ejendomsadministration
 • Erfaring med UB4
 • Erfaring med håndtering af kunder/kundeansvar
 • Arbejder grundigt og struktureret med dine opgaver

Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i at høre nærmere om opgaven for VOPA og læs gerne mere hér.

Ejendomsadministrator til Boligadministratorerne | Foreningsejendomme | Kbh

På vegne af Boligadministratorerne i København søges en erfaren ejendomsadministrator med passion for foreningsejendomme, som ønsker at arbejde i en positiv virksomhedskultur baseret på fællesskab, stolthed og arbejdsglæde.

Du tilbydes et alsidigt arbejdsliv med egen portefølje af foreningsejendomme, hvor du er kundens faste primære kontaktperson – et ufravigeligt og velafprøvet princip, Boligadministratorerne med stolthed holder fast i. Du er derfor ansvarlig for alle opgaver hidrørende administration af andels- og foreningsejendomme overfor dine kunder undtagen finansdelen (fakturaer, løn og regnskab) som klares af kompetente regnskabsmedarbejdere.

Du har regnskabsmæssig forståelse, det kølige overblik, der kendetegner den erfarne ejendomsadministrator og dertil er du gerne uddannet ejendomsadministrator, men det er dog ikke en forudsætning – dog forudsættes flere års erfaring med selvstændig administration af andels- og foreningsejendomme.

Du bydes velkommen til en virksomhed, hvor personalet er største aktiv, forudsætningen for tilfredse kunder er glade og kompetente medarbejdere. Ambitionen er kort og godt, at alle skal være glade for at komme på arbejde, og Boligadministratorerne skal være et godt sted at være. Resultatet taler for sig selv, idet du bydes velkommen i en virksomhed med en særdeles lav personaleomsætning. Knap halvdelen af firmaets ansatte har arbejdet sammen gennem ca. 20 år.

Læs gerne mere hér.

Til LEAD Rödl & Partner, København søger jeg en erfaren insolvensadvokat 

Vi søger en advokat med minimum 3 års advokaterfaring samt retssags-/procedureerfaring, der kan arbejde selvstændigt med konkursretten – gerne en advokat med partnerpotentiale nu eller på sigt.

Vores nye kollega overtager en eksisterende portefølje af spændende boer, men vi forestiller os en person med en kommerciel profil og gode akkvisitive evner, der ønsker at være en del af LEAD | Rödl & Partners vækstrejse.

Du yder specialiseret rådgivning til danske og udenlandske virksomheder inden for alle områder af insolvensretten, fx i forbindelse med rekonstruktioner eller som kurator i konkurssager.

Hos LEAD Rödl & Partner bliver du en del af et ungt, engageret og energisk team, hvor faglighed og toppræstationer går hånd i hånd med sparring og dialog. Vi har en uformel omgangstone, en god team-ånd, og vi lægger vægt på, at der er et godt socialt sammenhold og en god samarbejdskultur på kontoret. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen.

Om LEAD Rödl & Partner og stillingen i øvrigt – læs gerne stillingsopslaget og kontakt mig for den altid fortrolige dialog.

2 roller til LRP, Horsens | Erfaren advokat og advokatsekretær | Afdelingen for fast ejendom

Om rollen; Erfaren erhvervsrettet advokat til LRP.

Vi søger en erfaren advokat, der er specialiseret inden for fast ejendom.

Vi søger som udgangspunkt en profil med flere års erfaring, men er du 3. års advokatfuldmægtig og har arbejdet indgående med fast ejendom i lignende stilling, kan du også komme i betragtning.

Vi forestiller os, at du har erfaring inden for:

 • fast ejendom, ejendomstransaktioner, due diligence, køb og salg af erhvervs- og boligejendomme, projektudvikling, virksomhedsoverdragelser og lign.

Dertil gerne erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

 • entrepriseret
 • lejeret, herunder erhvervslejeret
 • retssagsbehandling - privat og erhverv

Din rådgivning omfatter generel juridisk rådgivning inden for både erhverv og privat, og i den forbindelse er det væsentligt, at du har forretningsmæssig forståelse og yder en fornuftig og engageret arbejdsindsats, der afspejler det høje niveau, klienterne mødes med i forbindelse med rådgivningen. 

Se gerne mere om stilling hér

Om rollen; Erfaren juridisk sagsbehandler  

Du har flere års erfaring indenfor området og håndtere selvstændigt sagsbehandlingen af erhvervsejendomme, landbrug og private boligejendomme.

Du er fortrolig med alle tinglysningsmæssige opgaver og udfordringer i enhver henseende og har naturligvis solid erfaring med udarbejdelse af refusionsopgørelser og andre opgaver, der er forekommende i forbindelse med erhvervs- og privat handler.

Du har masser af humor og et lyst sind og arbejder selvstændigt og ansvarligt med opgaverne.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have tæt kontakt til kunderne, kollegaerne og advokaterne i teamet i et dejligt uformelt arbejdsmiljø i centrum af Horsens.

Kontakt mig meget gerne for den fortrolige og uformelle dialog - se gerne kontaktinfo i stillingsopslaget.

Bobehandler til Roskilde | Dødsbobehandling

Erfaren dødsbobehandler | Forum Advokater, Roskilde

På vegne af Forum Advokater, Roskilde søges talstærk fuldbefaren bobehandler, der elsker at arbejde selvstændigt og på et højt fagligt niveau. 

Du skal være god til at formulere dig og holde af dialog med kunderne. 

Forum Advokater søger en kollega, der ønsker en fuldtidsstilling med mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage. 

Der er tale om en ansættelse på attraktive vilkår inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring i en særdeles velfungerende virksomhed og en rigtig dejlig arbejdsplads med de bedste kollegaer, man kan tænke sig. 

Du har flere års erfaring med selvstændig dødsbobehandling fra A-Z, herunder erfaring med autoriserede dødsboer, insolvente boer og skattepligtige boer. 

Dertil er det en fordel med kendskab til fast ejendom, herunder tinglysning. 

Du kommer til at arbejde selvstændigt med behandling af dødsboer. 

Du skal turde- og holde af – den direkte dialog med arvinger og øvrige parter. 

Opgaverne omfatter deltagelse imøder med arvingerne, alle slags forekommende ekspeditioner i dødsboer, åbningsstatus og boopgørelser.

I det daglige er I tre bobehandlere i teamet, og der er et super godt samarbejde med stor vidensdeling og megen sparring om opgavernes udfordringer og løsninger, udfordringer samt nyheder på dødsboområdet.

Læs gerne yderligere om rollen hér

Erfaren advokat til WINadvokater | Fast ejendom | Entrepriseret

Jeg søger en erfaren erhvervsrettet advokat til Sjælland, nærmere betegnet til Greve og til ansættelse hos WINadvokater til afdelingen for fast ejendom og ejendomsadministration.

Vi søger en erfaren advokat, gerne +5-10 års erfaring, der er specialiseret inden for fast ejendom og entreprise, da vores kollega og direktør for WINadvokaters ejendomsadministration, Sydkystens Ejendomsadministration stopper med udgangen af 2020. Sydkystens Ejendomsadministration er en del af advokatfirmaet og fungerer som en afdeling af samme. 

Vi søger en advokat med et kommercielt sigte, der ønsker at lede ejendomsadministrationen, herunder rådgive om alt fra køb og salg af fast ejendom til lejeretlige områder og projektudvikling etc. 

Læs gerne det fulde stillingsopslag og kontakt mig endelig på +45 2332 9782 for den sædvanlige fortrolige dialog eller send mig en mail.

Juridisk sagsbehandler | Selskabsret | Glostrup 

Til advokatkunde i Glostrup søger jeg a.s.a.p. en juridisk sagsbehandler, der har kendskab til opgaverne forbundet med selskabsret.

Der er tale om en deltidsstilling på 30-32 t., men en fuldtidsstilling kan også oprettes.

Der er mulighed for hjemmearbejde og meget fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstiderne.

Du kommer til at sidde med udarbejdelse og samling af dokumenter til brug for stiftelse af selskaber, lettere rådgivning af klienterne i telefonen, korrespondance med Erhvervsstyrelsen samt registrering af selskaber og tilmelding af skattepligtige registreringer

Vi søger en kollega med erfaring med juridisk sagsbehandling og gerne kendskab til formueret og selskabsret.

Der er tale om et ungt og meget socialt team med en høj arbejdseffektivitet og en frisk og let omgangstone. 

Du kan uploade CV og supplerende oplysninger omkring dit kandidatur på kandidatsitet

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så er du ledig eller sidder du i opsagt stilling, og har du relevant erfaring med juridisk sagsbehandling og lyder det som et team og en stilling for dig, så tag endelig fat i mig på tlf. 23329782 for en uformel og fortrolig drøftelse, herunder evt. henvisning til videre dialog:-)

Partner eller Legal Director profiler til Magnusson 

PBO Juridisk Rekruttering søger internationalt orienterede erhvervsrettede advokater til nye partnerskaber/ equity partnerskaber. 

Med nærværende opgave har vi særligt fokus på vækst med spændende advokatprofiler inden for følgende områder:

 • Fast ejendom
 • IP
 • IT, Digital Business, Tech Law & Solutions, Fintech, Health tech, GDPR/data protection
 • Bank & Finans
 • Tvister
 • Energi & Miljø

Det er ikke væsentligt, hvor i landet, du bopælsmæssigt er hjemhørende. Er de rette synergier til stede, er der ingen udfordringer med at etablere samarbejder i hele DK. 

Se det fulde stillingsopslag hér.

Matchmaking in process | København 

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København nye advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Fokus på Corporate M&A & Real Estate.

Se stillingsopslag

VOPA Ejendomsadministration, Kbh V - erfaren Financial Controller 

Rollen Financial Controller - baggrund 

Vi forestiller os en kollega med minimum 5 års erfaring med rapportering og lignende.

Din baggrund er formentligt cand.merc.aud., revisor eller dermed beslægtet.

Du har kendskab til- og gerne erfaring fra ejendomsadministrationsbranchen, herunder til UNIK Bolig 4.

Se mere hér om den spændende nyoprettede stilling.

Kandidatdatabasen

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen. 

Om PBO Juridisk Rekruttering

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_signaturjakke_droemmende.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

blog/cover-3.png

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten