PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt
04.02.2020

PBO Juridisk Rekruttering | aktuelle stillinger Øst og Vest for Storebælt

PBO Juridisk Rekruttering søger profiler Øst og Vest for Storebælt

Et kig på et udvalg af aktuelle opgaver

Sig endelig til, hvis en stilling fanger din opmærksomhed, så står jeg selvfølgelig til rådighed for uforpligtende og fortrolig sparring. 

Du er som altid også velkommen til at lade mig vide det, hvis du gerne vil orienteres, når der er nyt i “pipelinen”.

Er du arbejdsgiver, gør det samme sig selvfølgelig omvendt gældende - har du noget spændende på bedding, som du gerne henleder opmærksomheden på eller har behov for sparring på, så tag endelig fat i mig.

Jeg drøfter gerne helt overordnet, om jeg måske allerede har den rette kandidat i databasen på nuværende tidspunkt for den stilling og profil, virksomheden endnu kun har i støbeformen.

Jeg kender heldigvis aldrig dagen i morgen og således heller ikke, hvilke spændende profiler jeg skal hjælpe mine kunder med at etablere kontakt og dialog med. Jeg er derfor altid åben for forespørgsler fra kandidater, om jeg har relevante forespørgsler "inde" indenfor kandidatens speciale og nicheområde og vice versa gælder selvfølgelig for arbejdsgivere.

Se video om PBO Juridisk Rekrutterings virke.

Nyheder

Erfaren advokat til WINadvokater | Fast ejendom | Entrepriseret

Jeg søger en erfaren erhvervsrettet advokat til Sjælland, nærmere betegnet til Greve og til ansættelse hos WINadvokater til afdelingen for fast ejendom og ejendomsadministration.

Vi søger en erfaren advokat, gerne +5-10 års erfaring, der er specialiseret inden for fast ejendom og entreprise, da vores kollega og direktør for WINadvokaters ejendomsadministration, Sydkystens Ejendomsadministration stopper med udgangen af 2020. Sydkystens Ejendomsadministration er en del af advokatfirmaet og fungerer som en afdeling af samme. 

Vi søger en advokat med et kommercielt sigte, der ønsker at lede ejendomsadministrationen, herunder rådgive om alt fra køb og salg af fast ejendom til lejeretlige områder og projektudvikling etc. 

Læs gerne det fulde stillingsopslag og kontakt mig endelig på +45 2332 9782 for den sædvanlige fortrolige dialog eller send mig en mail.

Juridisk sagsbehandler | Selskabsret | Glostrup 

Til advokatkunde i Glostrup søger jeg a.s.a.p. en juridisk sagsbehandler, der har kendskab til opgaverne forbundet med selskabsret.

Der er tale om en deltidsstilling på 30-32 t., men en fuldtidsstilling kan også oprettes.

Der er mulighed for hjemmearbejde og meget fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstiderne.

Du kommer til at sidde med udarbejdelse og samling af dokumenter til brug for stiftelse af selskaber, lettere rådgivning af klienterne i telefonen, korrespondance med Erhvervsstyrelsen samt registrering af selskaber og tilmelding af skattepligtige registreringer

Vi søger en kollega med erfaring med juridisk sagsbehandling og gerne kendskab til formueret og selskabsret.

Der er tale om et ungt og meget socialt team med en høj arbejdseffektivitet og en frisk og let omgangstone. 

Du kan uploade CV og supplerende oplysninger omkring dit kandidatur på kandidatsitet

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, så er du ledig eller sidder du i opsagt stilling, og har du relevant erfaring med juridisk sagsbehandling og lyder det som et team og en stilling for dig, så tag endelig fat i mig på tlf. 23329782 for en uformel og fortrolig drøftelse, herunder evt. henvisning til videre dialog:-)

Partner eller Legal Director profiler til Magnusson 

PBO Juridisk Rekruttering søger internationalt orienterede erhvervsrettede advokater til nye partnerskaber/ equity partnerskaber. 

Med nærværende opgave har vi særligt fokus på vækst med spændende advokatprofiler inden for følgende områder:

 • Fast ejendom
 • IP
 • IT, Digital Business, Tech Law & Solutions, Fintech, Health tech, GDPR/data protection
 • Bank & Finans
 • Tvister
 • Energi & Miljø

Det er ikke væsentligt, hvor i landet, du bopælsmæssigt er hjemhørende. Er de rette synergier til stede, er der ingen udfordringer med at etablere samarbejder i hele DK. 

Se det fulde stillingsopslag hér.

PBO Juridisk Rekruttering søger en erfaren erhvervsrettet advokat til Midtjylland, nærmere betegnet til Horsens og til ansættelse hos LRP.

Vi søger en erfaren advokat, der er specialiseret inden for fast ejendom. Er du 3. års advokatfuldmægtig og har arbejdet indgående med fast ejendom i lignende stilling, kan du også komme i betragtning.

Vi forestiller os, at du har erfaring inden for:

 • fast ejendom, ejendomstransaktioner, due diligence, køb og salg af erhvervs- og boligejendomme, projektudvikling, virksomhedsoverdragelser og lign.

Dertil gerne erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

 • entrepriseret
 • lejeret, herunder erhvervslejeret
 • retssagsbehandling - privat og erhverv

Din rådgivning omfatter generel juridisk rådgivning inden for både erhverv og privat, og i den forbindelse er det væsentligt, at du har forretningsmæssig forståelse og yder en fornuftig og engageret arbejdsindsats, der afspejler det høje niveau, klienterne mødes med i forbindelse med rådgivningen. 

Se gerne mere om stilling hér.

Kommerciel erhvervsadvokat med ambitioner om partnerskab søges til Advokatfirmaet Nygaard i Kgs. Lyngby

På vegne af Advokatfirmaet Nygaard søger jeg en ny kollega, der vil varetage kunderne i samme moderne og troværdige ånd, som kendetegner Advokatfirmaet Nygaard i dag.

Om Advokatfirmaet Nygaard 

Vi sigter mod at være et nytænkende advokathus med fokus på erhvervslivets udfordringer, hvilket vil sige primært selskabsret og fast ejendom, men vi forventer, at du kommer med mindst et nyt sagsområde og derigennem ny viden, så vi sammen kan skabe vækst og udvikling ifremtiden.

Klik hér for at læse stillingsopslaget i sin helhed.

Legal Counsel | Data Privacy | KIRKBI A/S - Billund/ København

Jeg søger en jurist eller advokat (cand.jur. eller cand.merc.jur.) - en kandidat, der har god forretningsforståelse og procesforståelse, en god kommunikator og forståelse for den meget forskellige portefølje af virksomheder.

Kandidaten har gerne mindst +3 års erfaring med rådgivning omkring databeskyttelsesregler og persondataretlig compliance (GDPR).

Se meget gerne mere hér

Hovmøller & Thorup ønsker at udvide med 2 erfarne, dygtige og ambitiøse advokater til at styrke virksomheden...

PBO Juridisk Rekruttering søger følgende kompetencer til holdet:

Afdelingen for privatret

Vi søger en advokat til at styrke vores privatretsafdeling med særligt fokus på familie- og arveret, herunder eventuel dødsbobehandling og berigtigelse af fast ejendom.

Tiltrædelse snarest muligt.

Insolvensret | Konkurs, Likvidation & Rekonstruktion

Vi søger en advokat til at styrke afdelingerne for insolvens og erhvervsret. Du har særligt fokus på konkurs, likvidation, rekonstruktion, kreditorordninger og generel erhvervsrådgivning. 

Kontakt mig gerne for uformel og fortrolig dialog - og se nærmere hér.   

Matchmaking in process | København 

PBO Juridisk Rekruttering søger på vegne af Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab, København nye advokatpartnere, som har en eksisterende forretning, der er komplementær med BHK’s platform og strategiske afsæt.

Fokus på Corporate M&A & Real Estate.

Se stillingsopslag

Kereby ApS søger ejendomsadministrator | Nordhavn | Kbh

Jeg leder efter en kollega med min. 2-3 års erfaring med administration af boliger (der fylder ca. 85 %) og gerne også erhverv – dog fokus på boligadministration. 

Se gerne nærmere i stillingsopslaget og bemærk, at da Kereby på nuværende tidspunkt har skrevet kontrakt med 2 nye kollegaer, er der alene en åbning tilbage. Den kan blive din:-)

2 roller til VOPA Ejendomsadministration, Kbh V - erfaren Financial Controller og en ejendomsadministrator til ung vækstvirksomhed

Rollen Financial Controller - baggrund 

Vi forestiller os en kollega med minimum 5 års erfaring med rapportering og lignende.

Din baggrund er formentligt cand.merc.aud., revisor eller dermed beslægtet.

Du har kendskab til- og gerne erfaring fra ejendomsadministrationsbranchen, herunder til UNIK Bolig 4.

Se mere hér om den spændende nyoprettede stilling.

Rollen Ejendomsadministrator

Til København V søger jeg på vegne af VOPA Ejendomsadministration en ny ejendomsadministratorkollega til Totaladministration

Du får stor indflydelse på sammensætningen af din fremadrettet portefølje, hvor kan skelnes til dine præferencer, baggrund, erfaring og ønsker for fremtidige arbejdsopgaver.

VOPA er i spændende udvikling og vækst og dermed vil også rollen og opgaven udvikle sig sammen med virksomheden og dig på sigt.

Du har flere års erfaring med fast ejendom gerne fx boligejendomme og ejer- og andelsboliger, herunder eventuelt byggesagsadministration, entreprise og lejeret.

Din baggrund er således fra ejendomsadministrationsbranchen, mægler-, og advokatbranchen eller dermed beslægtet.

Lad mig gerne høre fra dig, der er på udkig efter nye udfordringer i København

Kontakt mig gerne på pbo@juridisk-rekruttering.dk for en fortrolig snak om mulighederne hos VOPA. 

NemAdvokat i Glostrup søger leder til afdelingen for familie- og arveret 

OBS - opgaven er aktuelt pauseret

PBO Juridisk Rekruttering søger ledende medarbejder til afdelingen for familie- og arveret til NemAdvokat i Glostrup.

Vi søger en jurist eller alternativt en særdeles erfaren privatrettet advokatsekretær til at tage teten på afdelingen for familieret, herunder sammen med den juridiske ledelsesbeføjelse servicere kunderne med familieretlig rådgivning inkl. testamente, ægtepagter og samejeoverenskomster m.v.

For den jurist, der ønsker at medvirke til at styrke og ikke mindst udvikle afdelingen for familieret, er der udsigt til stor medindflydelse nu og fremadrettet.

Du har en god allround viden fra advokatbranchen og kan fungere som tovholder på ovennævnte opgaver for de advokater, sagsbehandlere og fuldmægtige, der er tilknyttet sagerne.

Læs gerne mere hér

Jurist, advokatsekretær og køberrådgiver til NemAdvokat

OBS - opgaven er aktuelt pauseret

PBO Juridisk Rekruttering søger flere nye kollegaer til NemAdvokat i Glostrup, herunder

 • 1-2 advokatsekretærer
 • en jurist og/ eller advokatsekretær
 • en køberrådgiver (mægler/ jurist/ juridisk sagsbehandler)

Se gerne mere om stillingen hér

Kandidatdatabasen

PBO Juridisk Rekruttering er altid på udkig efter kandidater med omdrejningspunkt og forankring i juraen og/ eller i finansøkonomien.

Bliv en del af PBO Juridisk Rekrutterings kandidatbase for en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allersteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen. 

Om PBO Juridisk Rekruttering

PBO er landsdækkende og leveringsdygtig i alle juristfunktioner, herunder konsulent-/ og interim ansættelser forbundet med implementering af nye tiltag og projekter.

Vores samarbejde starter typisk dér, hvor du - i din egenskab som arbejdsgiver, chef med ledelsesbeføjelse eller HR-Manager i en koncern eller advokatvirksomhed – retter henvendelse mhp. på vækst med stærke kollegaer med juridiske forudsætninger.

Det kan være et latent eller aktuelt behov. Afgørende er, at du søger sparring og helhedsorienterede løsninger.

PBO Juridisk Rekruttering tilbyder forebyggende, procesoptimerende eller a.s.a.p. afhjælpning af virksomhedens behov for at vækste med kandidater med juridiske eller finansøkonomiske forudsætninger.

Næste trin er at kontakte mig, så vi sammen kan pejle os ind på, om kandidaten allerede er registreret i PBO regi enten mhp. ansættelse eller interim ansættelse eller, om der skal iværksættes en rekrutteringsproces.

Jeg ser allerede frem til vores samarbejde.

For kontakt til PBO Juridisk Rekruttering

Pia Bolander Olsen
Founder & Recruiter
+ 45 2332 9782 
pbo@juridisk-rekruttering.dk

PBO Juridisk Rekruttering står altid til rådighed for uformel dialog og er garant for 100 % fortrolighed, en intuitiv, effektiv og seriøs rekrutteringsproces med allesteds nærværende fokus på kandidatens og arbejdsgivernes fælles mål og altid grundig opfølgning og orientering i processen.

blog/blog_pbo_signaturjakke_droemmende.jpg

Følg gerne virksomheden på LinkedIn eller Facebook for newsfeed om spændende rekrutteringsopgaver, for interessante og relevante stillingsopslag i hele DK og for opdateringer og links til nyttig og essentiel viden om nyheder inden for: jura, formidling af fast ejendom, forsikringsret, revision og finansiering – altid med aktuelle kildehenvisninger, så vi sammen kan bygge vores “vidensbank” op.

blog/cover-3.png

Tjek løbende bloggen for info om seneste tiltag eller følg med på linket til aktuelle stillinger.

PBO Juridisk Rekruttering – “out of the box” legal recruiting – because it works!

Tilbage til oversigten